Annonce
Horsens Posten

Ny butiksejer godt fra start - folk er glade og jeg er ærlig

Torvet er blevet en ny butik rigereButik By Mie, der sælger tøj til kurvede piger, er kommet godt fra start, fortæller stedets indehaver 54-årige Mie Wulff.Foto: Søren E. Alwan
Tøjbutikken til kurvede piger, By Mie, på Torvet har haft en overvældende åbning, fortæller indehaver 54-årig Anne-Marie Wulff, "Mie", fra Ølsted.
Annonce

Horsens: Det er en tøjbutik til kurvede piger, der er åbnet på Torvet 20. Og selvom omdrejningspunktet er tøj til kvinder i størrelse 42-56, så er børn og mænd også mere end velkomne.

Bag den nyåbnede butik står den tidligere indehaver af Hedensted Taxi, 54-årig Anne-Marie Wulff, der af venner og familie bliver kaldt Mie.

Om butiksåbningen fortæller hun:

- Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Men åbningen har sprængt alle mine forventninger til omsætning. Jeg er faktisk helt overvældet.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Men åbningen har sprængt alle mine forventninger til omsætning. Jeg er faktisk helt overvældet.

Mie Wulff

Annonce

Prøver i butikken

Kunderne kommer ikke kun fra Horsens, men også fra blandt andet Skanderborg, Odder, Brædstrup og Juelsminde.

Og så har Mie Wulff bidt mærke i en ting, som hun samtidig er en kende stolt af:

- Der er jo det med os lidt større kvinder - nogle kan ikke få sig selv til at prøve tøj i butikkernes prøverum. Men det vil de her. For nogle er det første gang, de vover sig ud i det. Det er helt fantastisk at se mennesker åbne sig. Jeg bliver mødt med meget glæde i det her job, siger Mie Wulff.

Privat er hun gift med Bo Bonde Wulff, der fra et kontor bag butikken driver annonceringsbureauet Joblinsen. Til sammen har de fem børnebørn.

Ude i forretningen er der dog ikke kun afsat plads til kvinder.

- Nu hvor jeg selv er mormor, ved jeg, hvor stor en værdi det har, at forretninger har plads til, at man tager børn med.

- Derfor har jeg indrettet et legerum til de mindste. Og til de mænd, der er med deres kvinder ude at shoppe, har jeg et sofaområde og vin, øl eller kaffe at byde på. Altså kvinderne må også gerne få en forfriskning og børnene vand - naturligvis, siger hun og smiler.

Annonce

Undertøjet hitter

I butikken kører Mie Wulff blandt andet med op til 25 forskellige slags jeans-modeller. På den måde kan hun bedst muligt sikre, at hun kan finde en passende model, om kunden måtte komme med en mindre eller større talje eller lår.

Og så er forretningens undertøj allerede yderst populær, forklarer hun.

- Jeg har ét mærke - det samme, som jeg selv bruger. Kunderne er vilde med det - for det er både flot og pasformen i top til gode priser, siger Mie Wulff.

Hun glæder sig desuden over, at der er parkering lige uden for døren og ellers i gå-afstand til forretningen.

Butik By Mie er kommet godt fra start, fortæller den tidligere indehaver af Hedensted Taxi, 54-årig Anne-Marie Wulff, der af venner og familie bliver kaldt Mie. Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Favner bredt

Blandt andet er det omfanget af kunder, der lægger vejen forbi butikken, der har været mere massiv, end Mie Wulff inden åbningen havde forestillet sig. Og så har også kundernes positive tilgang til forretningens sortiment overrasket meget, fortæller hun.

- Jeg har kunder fra 20'erne og langt op i alderen. Det er et utroligt bredt "publikum", og det er jo helt fantastisk, at butikken kan favne på den måde. Det havde jeg slet ikke forventet, men alle siger, at de har manglet den her form for butik i byen, lyder det fra Mie Wulff.

Hun har to ansatte i sin forretning til at tage sig af kunderne foruden sig selv. Ekspeditioner bliver foretaget med ærlighed, fortæller hun.

- Jeg håber jo altid, at en vare passer hende, der prøver det. Men klæder det ikke, så siger jeg det.

- Jeg har selv syv skabe derhjemme med tøj, der stadig har prisskilte på - fejlkøb. Det skal mine kunder ikke udsættes for hos By Mie, siger Mie Wulff.

Når det kommer til varerne, så er de alle udvalgt efter Mie Wulffs egen smag, forklarer hun, med et prisniveau primært i mellemklassen.

- Altså kunsten er nok at begive sig udover sin egen smag. Jeg prøver. Men alt er dog indkøbt med min egen smag. Det kan jeg simpelthen ikke lade være med, siger Mie Wulff.

Forretningen har kunder fra 20'erne og langt op i alderen. Blandt andet er butikkens undertøj yderst populært blandt kunderne, forklarer Mie Wulff. Foto: Søren E. Alwan
Forretningen har to ansatte foruden Mie Wulff, og kunderne kommer både fra byen, men også fra Skanderborg, Odder, Brædstrup og Juelsminde. Foto: Søren E. Alwan
Til de mænd, der er med deres kvinder ude at shoppe, er der et sofaområde, hvor man vil kunne nyde et glas vin, en øl eller en kop kaffe. Foto: Søren E. Alwan
Også børn er velkomne. Foto: Søren E. Alwan
Alle varerne er udvalgt efter Mie Wulffs egen smag med et prisniveau, der primært ligger i mellemklassen. Foto: Søren E. Alwan
Mie Wulff fortæller, at hun altid kommer med sin ærlige mening i forhold til den kunde, der prøver tøjet, for at minimere, at kunderne laver fejlkøb. Foto: Søren E. Alwan
Butik By Mie er åbnet på Torvet. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Horsens Posten

Mette Frost og den nærmeste familie blev ramt af corona: Så sad jeg pludselig derhjemme med slægtsforskning og en bog

Annonce