Annonce
Horsens Posten

Ny digtsamling på gaden - om ikke at glemme fortiden

Niels Ole Frederiksen, der er født og opvokset i Horsens, har netop udgivet digtsamlingen "Glimt - før glemsel". Privatfoto: Niels Ole Frederiksen
Annonce

Horsens: ”Glimt – før glemsel”. Det er titlen på en ny digtsamling udgivet af Niels Ole Frederiksen, der er født og opvokset i Horsens.

- Jeg er født på Fængslet, hvor min far var ansat, og jeg er opvokset i Horsens, fortæller Niels Ole Frederiksen, der i dag er bosat i Middelfart, hvorfra han netop har udgivet sin digtsamling.

Niels Ole Frederiksens digte handler om en forandret verden.

- Alt er noget andet end det, der var, men vi er her stadig, udtaler han i en pressemeddelelse til Horsens Posten.

Et par af Niels Ole Frederiksens digte handler om barndommen. Specielt et digt, ”KUT” tager udgangspunkt i hans første skoleår på den nu tidligere Ryesgade Skole.

- Det er en samling små historier, digte og fortællinger fra en tid, der er gået, men aldrig er blevet glemt. Eller rettere, som jeg aldrig har glemt. Det er erindring, fortælling og refleksion, forklarer Niels Ole Frederiksen.

Bogen ”Glimt – før glemsel” byder også på kommentarer til noget, der sker i nutiden, men ofte beskrevet med en reference til den fortid, som Niels Ole Frederiksen og alle andre fra efterkrigsgenerationen har gennemlevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce