Annonce
Horsens Posten

Ny flytbar sti på vej: Byens humørcoach og fritidsudvalg står bag initiativet

Humørcoach Kamilla Stilling står bag en ny sti, der bliver indviet i løbet af næste uge, forventer hun. Foto: Line Kyed
Kamilla Stilling står bag et nyt initiativ og sætter ord på ny sti - opfordrer andre til at gøre det samme.

Horsens: Om alt går vel, får Horsens fredag 12. februar sin første humør- og vandresti.

Bag initiativet står Kamilla Stilling, humørcoach, der i samarbejde med fritidsudvalget i Horsens Kommune er ved at etablere stien.

- Det bliver en sti med positive ord undervejs placeret på træskilte. Meningen er, at jeg skriver ordene, men man vil også selv kunne byde ind med ord til mig, så vi i Horsens vil kunne videreudvikle stien sammen, fortæller Kamilla Stilling.

Annonce

Til andre og flere områder

Hvor lang stien bliver, ved hun og fritidsudvalgets projektleder Casper Due Fogt, endnu ikke, fortæller de.

Men meningen er, at den skal kunne flyttes rundt i byen og ud til de omkringliggende byer. Måske kommer der også med tiden flere stier i spil, fortæller Casper Due Fogt, der som repræsentant for fritidsudvalget hjælper Kamilla Stilling med det økonomiske bidrag til etableringen og med at finde frem til de rette områder til vandrestierne.

Han synes særdeles godt om idéen og forklarer:

- Det hele kan være lidt trist og kedeligt, når man er begrænset af nedlukning. Mit fokusområde er at få folk i bevægelse og lige nu med nedlukning af foreningslivet og fitnesscentrene med videre handler det om at tænke i alternativer. Derfor synes jeg virkelig godt om Kamilla Stillings initiativ, hvor vi kan komme ud at gå. Det passer desuden også fint ind i den landsdækkende kampagne "Danmark går sammen", der strækker sig frem til 21. februar, siger Casper Due Fogt.

Annonce

Inspireret af Bali

Længden af stierne kommer til at svare til cirka en halv times gåtur, fortæller han. Undervejs vil man møde en række positive og reflekterende ord fra Kamilla Stillings hånd.

Hun har hentet inspiration til stien fra Indonesien.

- Jeg var for år tilbage på Bali, hvor jeg så lignende træskilte med positive budskaber. Det var en ret god vibe, som jeg gerne vil trække med til Horsens. Samtidig ønsker jeg med nogle af spørgsmålene også at prikke lidt til vores måde at se fremtiden på, "Hvad drømmer du om" og så videre.

Også Kamilla Stillings klassiske sætninger som "Et lille skridt er også et skridt", "Når du går med kærlighed, går du med hjertet", vil også være at finde undervejs blandt en hel række andre ord og sætninger.

Kamilla Stillings sti-arbejde er frivilligt. Hun begyndte at arbejde med idéen for 14 dage siden og forventer denne uge at begynde at etablere den første af slagsen i midtbyen. Ligeledes håber hun at få flest mulige horsensianere i spil og vil til formålet oprettet en Facebook-gruppe "Horsens Humørets By".


Det hele kan være lidt trist og kedeligt, når man er begrænset af nedlukning. Mit fokusområde er at få folk i bevægelse og lige nu med nedlukning af foreningslivet og fitnesscentrene med videre handler det om at tænke i alternativer. Derfor synes jeg virkelig godt om Kamilla Stillings initiativ

Casper Due Fogt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce