Annonce
Horsens Posten

Ny fodterapeutklinik på Nørregade: Marie vil bruge bæredygtige materialer

Marie Serritslev er statsautoriseret fodterapeut. Foto: Morten Pape
Marie Serritslev åbner Omhu, en fodterapeutklinik, på Nørregade. Her skal være mulighed for et samarbejde med lokale iværksættere, som skal kunne udstille deres ting i klinikken, og fokus på brug bæredygtige materialer.
Annonce

Horsens: På Nørregade 20 åbner Marie Serritslev 28. september sin fodterapeutklinik, Omhu. Marie har arbejdet i byen tidligere med alle specialer og er statsautoriseret fodterapeut.

Hun har derfor klar til at indrette sin egen klinik, som skal samarbejde med lokale iværksættere, der vil kunne udstille nogle af deres produkter i klinikken.


Jeg elsker at møde mennesker, og det bliver jeg aldrig træt af.

Marie Serritslev


- Jeg har arbejdet som fodterapeut i en del år nu og har arbejdet med alle fodterapiens specialer, hvilket giver mig en kæmpe styrke, når der skal undersøges, behandles og vejledes, siger Marie Serritslev.

- Samtidig har jeg mødt flere iværksættere, der har samme ildsjæl som mig selv. Det er vigtigt med et samarbejde og muligheden for at fremme hinanden. Der er gode perspektiver for iværksættere i Horsens, men man kan blive glemt lidt nogle gange, når der er mange større virksomheder.

I forbindelse med, at Marie har reoler, hvor iværksætterne kan udstille, vil hun også bruge kopper fra lokale keramikere til at servere kaffen i.

Annonce

Bliver aldrig træt af mødet med mennesker

Marie fik muligheden at åbne egen klinik ved et tilfælde, da hun blev tilbudt at leje lokalerne midt i byen.

- Jeg opsøgte ikke selv lokalerne, men når jeg kunne få så skønne lokaler helt inde i midtbyen, kunne jeg ikke lade chancen passere.

Lokalerne har ikke færdige endnu, men klinikken bliver holdt i en nordisk stil.

For Marie Serritslev er det mødet med mennesker og fagligheden, der er det vigtigste.

- Jeg elsker at møde mennesker, og det bliver jeg aldrig træt af. Folk kommer herind af alle mulige forskellige grunde, og de skal have den bedst mulige behandling, og her kan det at snakke med folk være en stor del af det, siger hun.

Navnet Omhu er også et bevidst valg af Marie Serritslev, da det siger megt om hende.

- Jeg er en omhyggelig person, og hvis de får en god oplevelse på alle punkter, kommer folk som regel igen. Det skal være en dejlig oplevelse at være herinde. Det er min fornemmeste opgave at få alle til at føle sig velkommen med høj faglighed.

Annonce

Bæredygtige produkter

Marie Serritslev bruger så bæredygtige produkter som muligt. Hun køber blandt andet genbrug, når hun skal finde stole til venteværelset i klinikken.

- Tanken er også at bruge så mange miljøvenlige materialer så muligt for at skåne naturen. Af den årsag er bla. vaskemaskine, strømforbrug og vaskepulver erstattet med bionedbrydelige bambushåndklæder. Mit sterilisationsudstyr er også valgt ud fra at opnå et mindre energiforbrug.

Netop sterilisation er også en vigtig del for tiden med covid-19.

- I faget har der altid været en høj grad af rengøring, så i mit arbejde som fodterapeut har der ikke været stor omvæltning, men det bliver selvfølgelig gjort ekstra grundigt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce