Annonce
Horsens Posten

Ny formand for handlen: Vi skal fortælle den gode historie om Horsens

Anne-Mette Søe Paulsen, der arbejder med salg og marketing hos Eventyrsport, er en nysgerrig sjæl, og det vil blandt andet være hendes drivkraft i arbejdet som formand for detailhandelsudvalget. Arkivfoto
Anne-Mette Søe Paulsen afløser Mette Frost på formandsposten for detailhandelsudvalget. Hun skal være med til at føre detailhandelsstrategien ud i livet.

Horsens: - Vi skal ud at fortælle den gode historie om Horsens, siger den nye formand for detailhandelsudvalget, Anne-Mette Søe Paulsen, 43 år. Hun overtager posten fra Mette Frost, indehaver af Femina Lingeri & Skrædder.

Anne-Mette Søe Paulsen har været butikschef hos Eventyrsport. Nu arbejder hun som salg- og marketingkoordinator i samme firma.

- Det bliver nogle store sko, jeg skal fylde ud efter Mette Frost, men jeg er nysgerrig og glæder mig til arbejdet.

Annonce

Hun har været medlem af detailhandelsudvalget i to år.  Her har hun været med til at udvikle den strategi for handlen, som nu skal i spil.

Det handler blandt andet om at brande byen, styrke samspillet mellem butikker, restauranter og kulturlivet.

Glad for at flytte til Horsens

Tilflytteren fra Aarhus har ikke svært ved at fortælle den gode historie om Horsens. Hun er meget begejstret for sin nye by siden 2016. Det gælder blandt andet den nyrenoverede gågade og nærheden til skov og strand. I det hele taget mener hun, at Horsens kan rigtigt meget.

En af de første opgaver bliver at få lavet nogle aktiviteter, der kan trække folk ned i midtbyen efter den lange nedlukning.

- Det er et godt tidspunkt lige nu. Folk hungrer efter at komme ud, siger hun, der også glæder sig til samarbejdet med citychef Michael Kongsmark og hans personale.

Annonce

Det rette tidspunkt

For Mette Frost er tidspunktet det rette til at give formandskasketten videre. Hun har stået i spidsen for detailhandelsudvalget siden januar 2019, og hun har lagt mange kræfter i at få udviklet en strategiplanen for detailhandlen. Der er blevet slidt på sålerne, når hun har taget turen rundt til de mange medlemmer.

Mette Frost er parat til at give formandsstafetten videre for et udvalg, som hun er meget stolt af. Hun vil selv bruge nogle kræfter på frivilligt arbejde inden for handicapområdet. Foto: Morten Pape

- Med Anne-Mette Søe Paulsen som formand fortsætter det gode arbejde i udvalget, hvor vi har haft en god dialog og mange gode diskussioner. Vi vil hinanden i handlen, og vi vil byen. Det er simpelthen så lækkert, siger hun, der også glæder sig over det styrkede kommunale samarbejde.


Vi vil hinanden i handlen, og vi vil byen. Det er simpelthen så lækkert,

Mette Frost, afgående formand


Hendes beslutning om at trække sig fra formandsposten har modnet sig over et stykke tid. Hun er fortsat medlem af udvalget og parat til at støtte den nye formand, som efter Mette Frosts allerbedste vurdering har tæft for arbejdet.

Fremover vil hun lægge sine frivillige kræfter inden for handicap-området. Hun har en datter, der er udviklingshæmmet, og der er med hendes ord brug for nogle, der kan og vil tale deres sag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce