Annonce
Horsens Posten

Ny mæglerbutik har fået bedre fat: Udvider med ekstra personale

Brædstrups nye ejendomsmægler, EDC, har fået bedre fat på boligmarkedet i Brædstrup og har nu ansat en ejendomsmæglerelev i forretningen. Foto: Henrik Sandvad
Ejendomsmæglerkæden EDC i Horsens åbnede i januar ny forretning i Søndergade i Brædstrup. Forretningen er stadig i en etableringsfase, men er begyndt at få bedre fat i både Østbirk og i Brædstrup, lyder det fra indehaver Alex Mandrup Paulsen. Butikken har derfor ansat en ny elev.
Annonce

Brædstrup: Der er kommet en ekstra kontorplads hos ejendomsmæglerkæden EDC i Brædstrup. Pladsen er også allerede besat af 22-årige Carina Kjær Klausen fra Brædstrup, som i de næste to år er i lære som ejendomsmæglerelev i byens nye ejendomsmæglerforretning.

- Carina er lokal, og det er det, vi gerne vil. Hun kender Brædstrup ud og ind, hun ved, hvad der sker i byen og kender hver en smutvej. Det er kun en fordel, fordi det er også det, kunder efterspørger fra os, siger Alex Mandrup Paulsen, indehaver af EDC Horsens.

Vi vil meget gerne have nogle flere huse til salg i Brædstrup og opland, for når vi først får husene ind, så har vi også salgsmaskinen til at få dem solgt.

Alex Mandrup Paulsen, indehaver EDC Horsens

Annonce

Kamp om huskøberne

EDC i Horsens åbnede i januar i år ny forretning i Brædstrup i Søndergade 3A, og siden har byens nye mæglere fået bedre fat i boligmarkedet i Brædstrup.

- 2019 har været et etableringsår for os, og opstarten har egentlig været som forventet. Bare fordi der kommer en mægler mere i byen, betyder det ikke, at der kommer flere huse til salg. Folk skal vide, at vi er her. Vi har fået godt fat i Østbirk - faktisk mere end forventet. Samtidig er der også flere folk i Brædstrup, som får øjnene op for os, siger Alex Mandrup Paulsen.

Indehaveren glæder sig over, at det ikke kun er de private kunder, der er begyndt at benytte EDC i Brædstrup, når de skal sælge eller købe et hus, men også mange professionelle aktører bruger forretningen.

- Vi har haft meget mere erhvervssalg end forventet, så det er vi kun glade for, siger Alex Mandrup Paulsen.

Annonce

Udvider med flere butikker

EDC Horsens har pr. 1. januar købt sig ind i EDC-butikkerne i Skanderborg, Ry og Tørring, og det betyder, at der vil være flere varer på hylderne - også for kunderne i Brædstrup.

- I fremtiden kommer vi bredere ud i oplandet, og det betyder, at vi kan lave nogle ting i samspil med hinanden, og det skule gerne give nogle gode synergier. Tørring og Brædstrup vil få et naturligt samarbejde, hvor vi vil kunne lave noget administrativt fra Brædstrup, fortæller ejendomsmægleren.

EDC i Brædstrup består nu af tre ejendomsmæglere. Fra venstre ses Rikke Hedegaard Pedersen, elev Carina Kjær Klausen og Kasper Bach Jørgensen. Foto: Henrik Sandvad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce