Annonce
Horsens Posten

Ny mødeløsning med fysisk afstand skal bringe medarbejdere sammen igen

Fængslet og CoastZone er kendt for at skabe usædvanlige oplevelser for mødedeltagerne - og de får gerne en røverhistorie med på vejen. PR foto
Annonce

Horsens: Covid-19 har medført en ny virkelighed. For at løse den nye virkeligheds problematikker har Fængslet i tæt samarbejde med CoastZone udviklet et nyt møderum med masser af plads til afstand, som følger de officielle retningslinjer. Faktisk står det allerede klar på fængselsbakken i Horsens og breder sig over 120.000 kvadratmeter.

- I denne krisetid er tryghed alfa og omega, og det kan vi bidrage med. Vi har de rummelige mødefaciliteter, der skal til, og vi sørger for særlige opstillinger med afstand. Samtidig gør vi det muligt for gæsterne at bruge flere lokaler, så alle ikke samles på én gang, siger konferencechef på Fængslet Charlotte Ørnsvig.

Fængslet og CoastZone sørger for at skabe tryghed i form af gennemtænkte løsninger hele vejen rundt. Fra den fysiske indretning og det tekniske udstyr til logistik på detaljeniveau. Og fra grundig hygiejne og fleksibel forplejning til klare retningslinjer for socialt samvær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce