Annonce
Horsens Posten

Ny mand i spidsen for Horsens' virksomheder: Jurist får toppost i Business Horsens

Tim Haarbo er ny direktør i Business Horsens. Foto: Business Horsens, Pernille Stougaard
Med mange års erfaring i erhvervsrådgivning er Tim Haarbo et godt match til posten i spidsen for udvikling af erhvervslivet i Horsens og omegen, mener Business Horsens.

Horsens: Tim Haarbo er ansat som ny direktør i Business Horsens.

Han afløser Anders Killmann Petersen, der i efteråret fratrådte til fordel for et andet job.

Den ny erhvervsdirektør er et kendt ansigt i byen, hvor han siden 2004 har boet med sin kone og tre børn og været aktiv i diverse netværk, fortæller Business Horsens i en pressemeddelelse.

Annonce

Han er 51 år, uddannet jurist, har været advokat og partner hos LRP, deltaget i børsnoteringen af Den jyske Sparekasse og har senest været chef for skadeafdelingen og dermed en del af ledergruppen hos NEM forsikring i Skanderborg. Desuden har han en baggrund i forsvaret, hvor han i dag er major af reserven.

- I Tim Haarbo får vi en stærk og udviklingsorienteret leder. Med hans mange års erfaring i erhvervsrådgivning til både iværksættere samt små og større virksomheder er jeg sikker på, han er et rigtig godt match, udtaler Anne-Mette Søe Paulsen, der som udvalgsformand i City Horsens og næstformand i Business Horsens har været med til at pege på Tim Haarbo.

Muligheder for nytænkning

Ud over den daglige ledelse af Business Horsens får Tim Haarbo en central rolle i at koordinere kontakten til aktører i erhvervsfremme-systemet regionalt, nationalt og internationalt, fortæller formand Bo Ulsøe.

Samtidig kommer direktøren til at drive netværk og skabe arrangementer, der inspirerer medlemsvirksomheder. Det gælder især inden for grøn omstilling, bæredygtighed, digitalisering og automatisering, oplyser formanden.

- Erhvervslivet står over for en tid med muligheder for nytænkning af eksisterende og nye forretningsområder. De muligheder ønsker vi med ansættelsen af Tim Haarbo at sikre, at Horsens' virksomheder får del i, fastslår han.

Annonce

Interessant by at etablere sig i

Direktøren, som tiltræder 3. januar, er glad og stolt over, at bestyrelsen viser ham tillid til at stå i spidsen for den videre udvikling af Horsens som en interessant by at etablere sig i som virksomhed, udtaler han.

- I Horsens har vi altid løftet i flok, og det skal vi blive ved med, uanset om det handler om grøn omstilling og bæredygtighed med udgangspunkt i FN's verdensmål, digitalisering og automatisering eller at drage nytte af regionale, nationale og internationale muligheder, siger han.

Annonce
Horsens Posten

Coronasmitten fortsætter opad i Horsens og særligt teenagerne er ramt - men gymnasierne er ikke "affolket", og eleverne bliver ikke syge

Annonce
Horsens Posten

Tårnhøje smittetal i Horsens Kommune: I fire sogne har hver 20. indbygger fået covid-19 den seneste uge

Annonce
Horsens Posten

Når man kommer ud på den anden - og bedre - side

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Store skiftedag i vente hos Mr - og nej, der er ikke tale om nyt tøj

Horsens Posten

Coronasmitten buldrer afsted i Horsens: Over 500 smittede det seneste døgn

Horsens Posten

Vinderne i DM i standup er netop fundet - kender du dem?

Horsens Posten

50 fremvisninger på en måned - nu er lille fritidshus på Elbæk Skovvej solgt

Horsens Posten

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Horsens Posten

Gravkøerne kører, men nye boliger i "den engelske gade" bliver forsinket - formentlig et års tid

Horsens Posten

Oh no, bæredygtighed

Horsens Posten

Kvinde fra Horsens købte et ekstra skrabespil og vandt 300.000 kroner

Horsens Posten

Byens Bedste bliver fejret fredag den 11. marts - det sker på Fængslet

Horsens Posten

Han har tjent sin første løn i ni år: At have et job betyder mere end penge

Horsens Posten

Læs her hvorfor: 29-årig med akademisk uddannelse er ny butikschef hos Kaiser Sport & Ortopædi i Horsens

Horsens Posten

Kom med indenfor - de planlægger åbning til marts og er i fuld gang med at gøre tidligere Hekkenfeldt til et nyt gå i byen-sted

Annonce