Annonce
Horsens Posten

Ny projektchef skal sætte ekstra skub i kommunens salg af erhvervsjord

Brian Ingvard Christiansen skal som ny projektchef sætte særligt fokus på salg af erhvervsjord og stå i spidsen for nye udviklingsprojekter i Horsens Kommune. Foto: Lars Reese Photography
Annonce

Horsens: 1. februar begyndte Brian Ingvard Christiansen i en stilling som projektchef i Horsens Kommune. Hans hovedfokus bliver at få sat endnu mere skub i salget af erhvervsjord samt at arbejde med den fortsatte udvikling af Horsens Kommune.

Brian Ingvard Christiansen har mange års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen, som han kender indgående. Oprindeligt er han uddannet murer, hvorefter han har videreuddannet sig inden for bygge- og finansbranchen samt som ejendomsmægler. Hans CV tæller også et konsulentjob i Exometric, hvor han arbejdede med analyser og vurderinger af potentialer for kommuner, investorer og erhverv.

- Jeg har en baggrund, der gør, at jeg kender alle aktører inden for bygge- og ejendomsbranchen, og jeg føler mig hjemme både i marken og på chefgangen. Det glæder jeg mig alt sammen til at bringe i spil, når jeg begynder som projektchef, siger Brian Ingvard Christiansen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce