Annonce
Horsens Posten

Ny italiensk restaurant på vej: Stenovnen strandede i Milano - men nu er den ankommet

Et nyt italiensk spisested ventes at åbne snart i Fugholm. Det fremgår af de sociale medier. Foto: Marianne Husted
Ejere søger personale til restaurant med pizza som dominerende på menukortet.

Horsens: Igennem længere tid har der hængt et fint emaljeskilt på ejendommen i Fugholm 12 med teksten: Trattoria Santa Rita, italiensk restaurant.

På vinduet hænger et skilt med beskeden om, at den italienske restaurant åbner snart, og indenfor er der da også lagt an til snarlig åbning med køkkenternede duge på bordene, krus med de italienske brødstænger grissini, lige som hvert bord er forsynet med numre.

Ifølge restaurantens Facebook-side venter en åbning lige om hjørnet. Stenovnen er ankommet, efter at den har været strandet i Milano. Ifølge det sociale medie betød det, at folkene bag ikke kunne åbne som planlagt umiddelbart efter påske. Men nu er ovnen testet, den italienske kaffemaskine er installeret, og der bliver søgt efter personale.

Annonce

Det er ikke lykkedes avisen at komme i kontakt med indehaverne trods gentagne forsøg, men på deres hjemmeside fremgår det, at den lille intime restaurant vil byde på 20 forskellige pizzaer og løbende skifte ud i udvalget. Også hjemmelavet pasta, antipasto og italienske desserter er på menukortet.

Den første Trattoria Santa Rita skulle været etableret i 2006 i Bologna i Norditalien. Men den store drøm om egen restaurant bristede brat, da det voldsomme jordskælv ramte området i 2012.

Nu bliver drømmen genoplivet i Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Horsens Posten

Borgmester bliver bademester for en dag: Peter Sørensen springer i bølgerne til officiel indvielse

Annonce