Annonce
Horsens Posten

Ny tøjbutik åbner i Hestedamsgade - og så følger helsekostforretning

Mia Møller åbner tøjbutik og helsekostforretning i Hestedamsgade i henholdsvis den tidligere Bahne 2 og Fleur Bodywear. 2. september åbner tøjbutik Fru Møller, mens der endnu ikke er sat en dato for helsekostbutikken, Fru Helsekost. Foto: Line Kyed
Det bliver Mia Møller fra Haderslev, kunderne vil møde fra torsdag 2. september, når hun og hendes mand Henrik Møller åbner tøjforretning i Hestedamsgade. Parret har også lejet naboejendommen, hvor en helsekostbutik skal åbne inden længe.

Horsens: To lejemål - en gade.

2. september åbner tøjforretningen Fru Møller i Bahne 2's tidligere lokaler i Hestedamsgade 6.

Bag butikken står ægteparret Mia og Henrik Møller, der er bosat i Styding mellem Haderslev og Vojens. Ni kilometer fra bopælen ejer de i Haderslev midtby forretningerne Fru Møller, Fru Helsekost og et wellnesshus.

Annonce

Det er helsekost- og tøjforretningen, de nu har valgt at dublere i Horsens, hvor butikkerne åbner i samme stil og med samme navn.

Parret og de nye forretningshavere i Horsens kender ikke andet til byen, end at de gennem deres udlejer i Haderslev har fået Horsens anbefalet.

- Vi kender ikke Horsens. Det var vores udlejer i Haderslev, der anbefalede os at rykke hertil, da han hørte, vi var på udkig efter en ny by at åbne forretninger i, fortæller Mia Møller.

Mia Møller og personale

Mens Henrik Møller er selvstændig elinstallatør og skal passe den del, bliver det Mia Møller, kunderne kommer til at møde i forretningen.

- Jeg planlægger at være her to gange om ugen, og i alt fire personaler fra Haderslev-butikken vil komme på skift til Horsens, fortæller hun, der sammen med Henrik Møller har fem hjemmeboende børn i alderen fire til 21 år og kommende 180 kilometers kørsel til og fra arbejde. Men det tager hun alt sammen positivt.

- Det betyder intet. Alt kan lykkes, når man vil, lyder det fra Mia Møller.

Annonce

Lægges sammen

Når butikken åbner torsdag 2. september, bliver det med tøj til kvinder fra størrelse xs til 56 i alderen 30 år og opefter. Det bliver med de samme mærker som fra Haderslev-forretningen. Det er gode erfaringer med mærker og salg derfra, som Mia Møller forklarer, hun derfor indfører i sin Horsens-forretning.

Planen med de to kommende butikker er at slå dem sammen ved at lave en gennemgang ved den ene væg.

Vi kender ikke Horsens. Det var vores udlejer i Haderslev, der anbefalede os at rykke hertil, da han hørte, vi var på udkig efter en ny by at åbne forretninger i.

Mia Møller

Den plan vil dog blive realiseret på et senere tidspunkt, fortæller Mia Møller, der heller ikke lige nu har en dato for åbningen af helsekostforretningen Fru Helsekost.

- Inden vi kan åbne helsebutikken, skal vi have lavet facaden i samme stil som tøjforretningen, forklarer hun, der dog kan fortælle, at hun i sin kommende helsekostbutik planlægger at tilbyde behandlinger som fiskespa og nada, mens også en zoneterapeut ønskes til forretningen.

Annonce

Mangler hænder

Indtil videre er planlægningen af butikken og indretningen gået godt for den 42-årige forretningsdrivende. Men én ting, har hun haft svær ved, fortæller hun.

- Det er lige for tiden næsten umuligt at finde en ekstra ansat til tøjforretningen og ansatte til den kommende helsekostbutik.

- Jeg søger og søger, indrykker annoncer. Intet hjælper. Jeg håber, det løser sig inden længe, siger Mia Møller.

En ekstra ansat er det lykkedes Mia Møller at finde. Der er tale om Gitte Bregenov, der tidligere har betjent kunder på Søndergade i butik Homme/Femme Store, der måtte dreje nøglen om som følge af corona-nedlukning.

Annonce

Iværksætterpris med sig

Det er succes på kort tid som forretningsdrivende i Haderslev, der nu får Mia og Henrik Møller til at tro på det Horsens-projekt, de netop har påbegyndt.

Parret modtog i marts i år Iværksætterprisen 2020 i forbindelse med  Haderslevs Erhvervsråds generalforsamling. For to år siden etablerede de Haderslev Wellnesshus, der huser mange små selvstændige behandlere. Et halvt år efter åbningen blev Mia og Henrik Møller mødt af corona-nedlukning.

I marts i år modtog Mia og Henrik Møller Haderslev Erhvervsråds iværksætterpris for de tre forretninger, de har haft mod til at åbne inden for de seneste to år. Nu lægger de med de to butikker i Hestedamsgade to yderligere forretninger til det antal. Foto: Line Kyed

Alligevel er det blevet til i alt tre forretninger på blot to år i Haderslev - og nu med to yderligere i Horsens. Da de i marts modtog iværksætterprisen, lød det fra Haderslevs Erhvervsråd:

"Der er flere dygtige detailhandlere i Haderslev, som har gået mod strømmen og udvist stort mod og stor kreativitet det forløbne år, og der opleves et stærkt sammenhold blandt butikkerne i hele kommunen. Mia og Henrik Møller tager aktivt del i denne udvikling og har vist både handlekraft og mod med åbningen af de nye butikker – de må med rette fremhæves som aktive med hjerte og vilje!"

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Hund – ellers tak: Men hvorfor bor Viggo så hos os?

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Ulf Pilgaard og provst er klar med livshistorier og grin til seniorer

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Pas nu på der ikke går for meget kage i den

Horsens Posten

Få et indblik i livet som introvert

Horsens Posten

Centerdirektør betænkte sig ikke længe: Selvfølgelig skal vi bakke op om Byens Bedste

Horsens Posten

Se video: Hvad skal 600 kilo tung tyrannosaurus i Bytorv Horsens?

Horsens Posten

Horsens Bibliotek hylder Agnes Henningsen

Horsens Posten

Hos Stechers skal man kunne sænke skuldrene: - Der er så meget tryk på tilværelsen, og det er fascinationen af at gøre det modsatte for en stund, jeg tænder på

Horsens Posten

Litteratursalon på Brædstrup Bibliotek: 2. verdenskrig

Horsens Posten

Horsens vil være den vildeste - altså når det gælder blomster og summende insekter

Horsens Posten

To unge kvinder fik en idé - et lille år efter er det blevet til en blomstrende virksomhed

Horsens Posten

Ny varehuschef hos Føtex: Glæder sig til at gøre en forskel i butikken og i det lokale liv

Horsens Posten

Corona-smitten falder markant på skolerne i Horsens: Fremover er det slut med hjemsendelser - selv hvis smitten stiger

Horsens Posten

Stort esport-center i midtbyen åbner ikke som planlagt, men på halvt blus - 100 spilcomputere bliver ikke til noget lige med det samme

Horsens Posten

Ny forpagter af kendt frisørsalon: Saksen har hele tiden været med - også på boreplatformen

Horsens Posten

Skolegades 'Kinder-æg' er klækket - nu skal byens børn og forældre til at lege med indholdet

Horsens Posten

En uge hvor ordblinde ikke føler sig udenfor: Det får selvtilliden til at vokse

Horsens Posten

Foredrag om Herman Bang

Horsens Posten

Få så de fingre fra mobiltelefonen, når du kører bil

Horsens Posten

Det tog lang tid for Tanja at erkende sin sygdom: - Første gang jeg kom ind på klinikken, tænkte jeg ’fuck hvor er I  ynkelige’

Horsens Posten

Restauranter i Horsens danner fælles front for at få flere horsensianere til at spise ude

Horsens Posten

Koncert med Skrallebang

Horsens Posten

Helbredet begyndte at drille: Men så lavede Sonja en plan, så hun kunne blive i sit fag

Annonce