Annonce
Horsens Posten

Ny udstilling i Galleri Brænderigården: I lyset af mørket

En af Liné Ringtved Thordarsons skulpturer. Foto: Galleri Brænderigården
Annonce

Horsens: Galleri Brænderigården byder i efteråret på en dialogudstilling på tværs af generationer og udtryksformer med to  kvindelige samtidskunstnere.

Det er skulptør Liné Ringtved Thordarson og billedkunstner Anne Ditte, der arbejder med henholdsvis bronzeskulptur og akrylmaleri. Udstillingen præsenterer et bredt udsnit af deres stærke kvindeportrætter, der komplementerer og udfordrer hinanden indbyrdes.

Liné Ringtved Thordarson har speciale i skulptur, og bronzen er hendes foretrukne materiale. Sine skulpturer betegner hun som levet liv omsat til form.

Anne Dittes værker er malet i et ekspressivt og symbolladet formsprog, der kredser om kvindeportrætter og dyremotiver, hvor de oftest nøgne kvindefigurer har en vis portrætlighed med kunstneren selv. De fremstår både dystre, mørke og skrøbelige, men også stærke, lidenskabelige og vitale.

Liné Ringtved Thordarson udstillede første gang i Galleri Brænderigården i 2008 og Anne Ditte har været tilknyttet galleriet et par år og arbejdet frem mod denne udstilling.

Fernisering på udstillingen 24. oktober kl. 13-15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce