Annonce
Horsens Posten

Nytårskoncert med vid og bid

Preben Kristensen er med i front, når Lions Horsens og Odense Symfoniorkester afvikler nytårskoncert i Forum Horsens på søndag 12. januar. PR-foto
Lions Horsens og Odense Symfoniorkester præsenterer på søndag årets nytårskoncert. Det er nr. 15 i rækken.
Annonce

Horsens: Musikchef Finn Schumacker fra Odense Symfoniorkester glæder sig til årets store, festlige begivenhed - Lions nytårskoncert, der i år i Horsens finder sted søndag 12. januar i Forum Horsens.

- Traditionen tro spiller Odense Symfoniorkester nytåret ind med en fejende flot nytårskoncert med masser af skøn musik fra Wien, iblandet skønsang og overraskelser. Holdet foran orkestret består denne gang af sopranen Berit Barfred-Christensen, dirigenten David Riddell og entertaineren Preben Kristensen, og jeg glæder mig til både klassiske favoritter og sjov og ballade. Hos Odense Symfoniorkester er vi overbevist om, at musik kan inspirere mennesker, skabe forståelse, styrke fællesskaber og dermed gøre verden til et bedre sted, lyder det fra musikchefen.

Sopran Berit Barfred-Christensen. PR-foto
Annonce

Rappe replikker

- Det kan kun blive festligt og fornøjeligt, når den altid veloplagte Preben Kristensen guider publikum gennem en kavalkade af de største komponister som Mozart, Strauss og Offenbach, og naturligvis skal publikum klappe med på "Radetzky-Marsch" og "Champagnegaloppen". Udover at være yderst underholdende, er Preben Kristensen også vidende om den klassiske musik, og et par rappe replikker skal Linje 3-humørbomben nok også få fyret af i anledning af nytåret. På scenen bliver Preben Kristensen flankeret af den unge sopran Berit Barfred-Christensen, og sammen lader de nytårsbruset boble i Horsens, lyder det i en pressemeddelelse fra Lions Horsens.

Nytårskoncerten er på søndag den 12. januar kl. 15 i Forum Horsens. Fra kl. 13.30 er det muligt at indtage nytårsmenu. Maden skal bestilles på forhånd.

Der er stadig billetter til salg. Der sælges også billetter ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce