Annonce
Horsens Posten

Nyt firma er åbnet i kendt bygning: - Nu har vi fået hele huset, og udsigten ud over vandet er med til at skabe ro og passer perfekt til det, vi tilbyder

Helle og Michael Krustrup Behrens har åbnet et yogacenter i den hvide, klassiske bygning, Sundhuset, på Clarasvej, der ligger opad Husoddevej ved Sundet. Dermed har indehaverne begge deres firmaer på samme adresse. Foto: Line Kyed
Helle og Michael Krustrup Behrens, der åbnede sundhedsfirmaet Ergomazone i 2019, har netop etableret et yogacenter i den tilstødende og øvrige del af Sundhuset på Clarasvej.

Horsens: Afstresning, ro og meditation.

Helle og Michael Krustrup Behrens, der er indehavere af sundhedshuset Ergomazone ved Sundvej, har netop åbnet et yogacenter.

Centret ligger i det klassiske, hvide og af mange horsensianere velkendte hus, "Sundhuset", som parrets øvrige firma i forvejen har lokaler i på førstesalen.

Annonce

For to et halvt år siden åbnede parret firmaet Ergomazone, der i dag har fysioterapeuter, osteopater, massører og en kosmetolog tilknyttet.

Det er den del, de nu ønsker at supplere med det nyåbnede yogafirma, der hedder Yoga og meditation.

- Vi har fået 260 nye kvadratmeter til rådighed til afstresning og ro. Yoga-tilbuddene skal supplere vores øvrige tilbud i Ergomazone, fortæller Helle Krustrup Behrens.

Maj blev til sensommer

Helle og Michael Krustrup Behrens overtog lejemålet i Sundhuset i november 2020. Firmaet blev cvr-registreret 1. april i år.

Håbet var at åbne yogacentret i maj i år. Men den seneste corona-nedlukning fik tingene til at trække ud til sensommeren.

Sundhuset på Clarasvej i Horsens har en lang historik som advokatkontor. Fra 1. januar 2019 kom førstesalen i den hvide bygning og tilbygningen bagved til at rumme sundhedsbehandlinger med firmaet Ergomazone. Nu har indehaverne af firmaet lejet den resterende og sidste del af Sundhuset, hvor de har åbnet yogacentret Yoga og meditation. Arkivfoto

Bygningen har, forud for at være et sundhedshus, en lang historik som advokatkontor. Frem til juli 2017 var den base for advokatfirmaet Advodan Sundhuset, da daværende og nuværende ejer af huset, Poul Erik Andersen, skiftede til en partnerrolle i advokatfirmaet Ladegaard, Rasmussen og partnere. Det skifte betød andre anvendelsesmuligheder i bygningen - og den mulighed greb Helle og Michael Krustrup Behrens i januar 2019, da de flyttede ind med Ergomazone.

Der er fælles indgang til Helle og Michael Krustrup Behrens' firmaer på Clarasvej 2, Ergomazone og yogastudiet Yoga og meditation. Foto: Line Kyed
Annonce

Vil nå over dobbelt så meget

Indtil videre kører centret 11 hold om ugen. Forventningen er mindst at fordoble det antal og tilbyde mindst fem hold om dagen.

De nye lokaler er, foruden lokaler til yoga, også indrettet med et meditationsrum. Der er hvilerum, og parret har allerede haft flere hold i haven.

- Vejret har været fantastisk på det seneste, og med udsigt til sundet er det oplagt at trække udenfor. Når vejret så ikke længere tillader den del, har vi stadig udsigten ud over vandet, fortæller Michael Krustrup Behrens, der selv er uddannet manuel behandler og har undervist i åndedrættet, forklarer han.

Helle Krustrup Behrens er uddannet instruktør i yoga og mindfulness samt i meditation.

- Vi oplever, at der er et behov for et yogacenter, og vi kan også mærke det på antallet af de medlemskaber, vi allerede har tegnet. 11 hold ugentligt er en god start, vurderer hun, der sammen med sin mand og kompagnon tilbyder alle interesserede en gratis prøvetime i de nye rammer, hvor der er en fastansat yogainstruktør tilknyttet og seks freelance-instruktører.

Vi oplever, at der er et behov for et yogacenter, og vi kan også mærke det på antallet af de medlemskaber, vi allerede har tegnet.

Michael og Helle Krustrup Behrens
Et kig ind i en del af det nyåbnede firma, Yoga og meditation, som Helle og Michael Krustrup Behrens står bag. Foto: Line Kyed
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Hund – ellers tak: Men hvorfor bor Viggo så hos os?

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Ulf Pilgaard og provst er klar med livshistorier og grin til seniorer

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Pas nu på der ikke går for meget kage i den

Horsens Posten

Få et indblik i livet som introvert

Horsens Posten

Centerdirektør betænkte sig ikke længe: Selvfølgelig skal vi bakke op om Byens Bedste

Horsens Posten

Se video: Hvad skal 600 kilo tung tyrannosaurus i Bytorv Horsens?

Horsens Posten

Horsens Bibliotek hylder Agnes Henningsen

Horsens Posten

Hos Stechers skal man kunne sænke skuldrene: - Der er så meget tryk på tilværelsen, og det er fascinationen af at gøre det modsatte for en stund, jeg tænder på

Horsens Posten

Litteratursalon på Brædstrup Bibliotek: 2. verdenskrig

Horsens Posten

Horsens vil være den vildeste - altså når det gælder blomster og summende insekter

Horsens Posten

To unge kvinder fik en idé - et lille år efter er det blevet til en blomstrende virksomhed

Horsens Posten

Ny varehuschef hos Føtex: Glæder sig til at gøre en forskel i butikken og i det lokale liv

Horsens Posten

Corona-smitten falder markant på skolerne i Horsens: Fremover er det slut med hjemsendelser - selv hvis smitten stiger

Horsens Posten

Stort esport-center i midtbyen åbner ikke som planlagt, men på halvt blus - 100 spilcomputere bliver ikke til noget lige med det samme

Horsens Posten

Ny forpagter af kendt frisørsalon: Saksen har hele tiden været med - også på boreplatformen

Horsens Posten

Skolegades 'Kinder-æg' er klækket - nu skal byens børn og forældre til at lege med indholdet

Horsens Posten

En uge hvor ordblinde ikke føler sig udenfor: Det får selvtilliden til at vokse

Horsens Posten

Foredrag om Herman Bang

Horsens Posten

Få så de fingre fra mobiltelefonen, når du kører bil

Horsens Posten

Det tog lang tid for Tanja at erkende sin sygdom: - Første gang jeg kom ind på klinikken, tænkte jeg ’fuck hvor er I  ynkelige’

Horsens Posten

Restauranter i Horsens danner fælles front for at få flere horsensianere til at spise ude

Horsens Posten

Koncert med Skrallebang

Horsens Posten

Helbredet begyndte at drille: Men så lavede Sonja en plan, så hun kunne blive i sit fag

Annonce