Annonce
Horsens Posten

Nyt initiativ i Bytorv Horsens: Lær Ann-Britt, Johan og alle de andre ansigter at kende

Butikschef Ann-Britt Kristiansen glæder sig over hæderen Månedens Butik, som kunderne har indstillet Vibholm Guld & Sølv til . De er de første i Bytorv Horsens til at modtage den store pokal og skilt. Foto: Marianne Husted
Komiker Uffe Holm har sparket gang i nye projekt i Bytorv Horsens. Kunderne skal blandt andet vælge månedens butik. I spidsen for den første vinder står en 25-årig butikschef.

Horsens: Kunderne i Bytorv Horsens skal lære dem, der står bag disken, bedre at kende. Og personalet vil også gerne kende kundernes syn på deres butikker.

Derfor kan kunderne nu stemme på månedens butik. Den første, der netop er blevet kåret, er Vibholm Guld & Sølv. Flere tusind har taget sig tid til at stemme på den af de 27 forretninger, som kunderne mente skulle vinde, oplyser centerdirektør Anette Vestergaaard.

I butikken var glæden stor. Ikke alene over othellolagkage, diplom og den store vandrepokal.

Annonce

- Vi må jo gøre det rigtige, siger 25-årige butikschef Ann-Britt Kristiansen, der sammen med sine kolleger gør meget for, at kunderne skal opleve service. Også de såkaldte kigge-kunder.

- Måske vender de tilbage igen. Vi skal virkelig sørge for at give kunder en god personlig oplevelse. På den måde adskiller vi os fra nethandel.

Komiker med til at sparke projekt i gang

Månedens butik er en del af et stort projekt, som Bytorv Horsens har sat i værk. Med hjælp fra standup-komikeren Uffe Holm blev initiativet sparket i gang i marts. Hele 120 ansatte og butikschefer deltog i det store kick-off-møde.

- Vi har besluttet os for, at vi vil lære vores kunder endnu bedre at kende. Og de skal lære os at kende, siger centerdirektør Anette Vestergaard.

Bytorv Horsens er hovedsponsor for Byens Bedste, som Horsens Folkeblad og Horsens Posten står bag. Det blev afviklet i Fængslet i marts, og til de 10 kategorier var blot en enkelt butik fra Bytorv Horsens nomineret, nemlig Kids Coolshop, som i mange år har befundet sig i Hospitalsgade. Det sendte Anette Vestergaard i tænkeboks for at overveje, hvordan forretningerne får endnu større gennemslagskraft. I det daglige er det hverken anerkendelse eller kunder, det skorter på, fortæller hun.

Annonce

27 procent flere kunder

- I april havde vi 27 procent flere kunder end i april 2019, som vi sammenligner med, da vi var ramt af nedlukninger i både 2020 og 2021, siger hun.

- Vi har masser af ildsjæle og profiler. Vi vil gerne have, at kunderne ikke alene kender dem som ansatte i en butik, men også som Linette, Johan og Ann-Britt, siger hun.

Anette Vestergaard fortsætter, at det er lidt nemmere at blive kendt på gågaden, hvor der er masser af gadevarer og udeservering. I et center vil der ikke være samme synlighed. Derfor skal der gøres en ekstra indsats for at øge kendskabet mellem butik og kunder.

Annonce

Handler også om service

Service er et af de vigtige fokus-punkter. På vejen ud af centret kan kunderne med et enkelt  tryk tilkendegive, om de oplever god, mindre god eller ringe service.

Centret har også entreret med en "mystery shopper", altså en helt almindelig kunde, som får betaling for besøge en butik for at opleve, hvordan servicen fungerer.

- Vi vil gerne vide, hvad kunderne synes om os, siger Anette Vestergaard.

Modsat vil kunderne kunne møde forretningerne og deres personale i små film, som vil blive lagt ud på hjemmeside og sociale medier. De vil også kunne ses i Megascope.


Vi har besluttet os for, at vi vil lære vores kunder endnu bedre at kende.

Anette Vestergaard


Annonce
Horsens Posten

Flere end 600 til folkefest i Østerhåb: Nu er bydelens nye biodiverse legeplads indviet

Annonce
Horsens Posten

Byrådsmedlemmer har fået én med penslen - så farverige har du næppe set dem før

Annonce
Horsens Posten

Bar røv i 60’erne og Giro 413: Kom med på en tidsrejse gennem tre årtier med musik, mennesker og mad

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Pølsevogn holdt stand mod hotdog i 64 år, men med Stinne skete der en lille revolution og måske venter en ny

Horsens Posten

Hvad laver de i City Horsens?

Horsens Posten

Har du også prøvet det? At have en klassekammerat, som på trods af svære odds har klaret sig godt

Horsens Posten

Indehaver af to midtbybutikker åbner nu midlertidig forretning i Hospitalsgade - der er tre grunde til netop det valg

Horsens Posten

Slip væk fra zombier på Fængslet: 'Løvens Hule'-deltagere spærrer dig inde bag lås og slå

Horsens Posten

Sleepbag rykker ind i nye gamle lokaler: Vi udvikler os og kigger ud i Europa

Horsens Posten

Evan Blender nyder at komme på byens beværtninger: Nu vil han og sønnen skrive en bog om de brune værtshuse i Horsens

Horsens Posten

Som barn flygtede Admir med sin familie fra krigens rædsler i Bosnien - nu er deres integrations-succes endt på museum

Horsens Posten

Studerende gæster poolbar i Rædersgade - besøget indgår i deres eksamensopgave

Horsens Posten

Ny type butik i bytorvet har fået særlige vilkår: Centerdirektør ser det som en håndsrækning og et bidrag til både nytænkning og variation for centret

Horsens Posten

Fødselsdagsfest i fangernes gamle fort: Se hvad Fængslet har skabt gennem 10 år

Annonce