Annonce
Horsens Posten

Nyt tilbud: BMW-service hos Caripo Biler

Søren Vinderslev, adm. direktør Bayern AutoGroup A/S og Henrik Mark Henriksen, direktør Caripo Biler A/S, ser frem til det nye samarbejde. Foto: Caripo Biler
Annonce

Horsens: BMW-ejere i Horsens og omegn kan nu få serviceret deres biler i lokalområdet. Hidtil har de skullet på en længere køretur for at benytte et autoriseret BMW-værksted.

Fra august får Bayern AutoGroup i Kolding en forlænget arm i Horsens ved Caripo biler. Her bliver oprettet et autoriseret servicepunkt.

- Vi har længe haft et ønske om at rykke tættere på kunderne og optimere serviceoplevelsen for BMW ejerne i Horsens og omegn, udtaler Søren Vinderslev, administrerende direktør i Bayern AutoGroup, i en pressemeddelelse.

Det er ikke tilfældigt, at valget er faldet på Caripo, fortsætter han, der blandt andet fremhæver Caripos fokus på kundeoplevelsen og professionelle tilgang til kunderne.

Det personale, der skal have med BMW at gøre, vil nu komme på en omfattende efteruddannelse, så de opnår ekspertisen til at håndtere dette bilmærke.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Musikalsk Europa-rejse

Annonce