Annonce
Horsens Posten

Opmuntrende citater og reflektion skal bane vejen for ny humørsti

En ny humørsti er midlertidigt skudt op i Bygholm Park. Her skal den stå den næste måneds tid, indtil den rykkes til en ny lokation i Horsens Kommune. Bag står humørcoach og indehaver af firmaet Poco Pastello, Kamilla Stilling. Foto: Line Kyed
En ny humørsti i Bygholm Park skal opmuntre og sætte gang i personlige reflektioner. Stien er flytbar og rykkes til en ny lokation om en månedstid, fortæller sties ophavskvinde, humørcoach Kamilla Stilling.

Horsens: Tirsdag eftermiddag blev en ny sti i Bygholm Park indviet - en humørsti, som Kamilla Stilling, der er indehaver af firmaet Poco Pastello, står bag.

Kamilla Stilling er humørcoach, og hun gik for fem uger siden i gang med at lave skilte til den sti, der via opsatte træskilte og -hjerter nu snor sig rundt i Bygholm Park.

På skiltene har Kamilla Stilling skrevet opmuntrende og reflekterende ord til sine medborgere.

Annonce

100 timer

Stien skulle have været indviet 12. februar, men besvær med den indkøbte lakering til træskiltene og en del frost og sne gjorde alt sammen, at indvielse blev udskudt 11 dage, til tirsdag eftermiddag.

Humørcoachens sti-arbejde er frivilligt, og hun har det seneste stykke tid lagt en del timer i sin idé.

- 100 timer sådan cirka. Men jeg har også skullet save og male en hel del træskilte, forklarer Kamilla Stilling. Hun har fået økonomisk hjælp fra Horsens Kommunes fritidsudvalgs-repræsentant Casper Due Fogt, der også har været behjælpelig med at finde frem til det rette område til vandrestien.

Næste skridt er nu at få flest mulige borgere ud at gå på stien og få nye citater sat op, forklarer Kamilla Stilling.

- Vi har som aldrig før brug for at få os rørt og blive opmuntret. Jeg håber derfor, horsensianerne vil se positivt på mit initiativ og måske selv have lyst til at byde ind med flere citater til stien, siger Kamilla Stilling.

Annonce

Må gerne blive længere

Hun har derfor oprettet en Facebook-gruppe, "Horsens Humørets By".

- Jeg lægger noget på Facebook-gruppen hver uge som inspiration i håbet om, at andre kunne få lyst til at lave flere citater til humørstien. På den måde kan vi sammen få stien til at vokse og blive længere at gå på, siger Kamilla Stilling.

Meningen er, at den skiltene, der udgør stien, bliver flyttet et nyt sted hen om cirka en måned.

Hvorhen Kamilla Stilling og kommunens fritidsudvalg vælger at flytte den, er endnu uvis. Kamilla Stilling forklarer, at man overvejer en af forstæderne som den næste lokation.

Annonce

Kan få luftet ventilen

Humørstien blev officielt indviet tirsdag 23. februar klokken 15 af pt. fungerende borgmester Andreas Boesen.

Han er positivt stemt over Kamilla Stilings initiativ og siger:

- Det er et fantastisk initiativ, og det er godt set af Kamilla Stilling at byde ind med en humørsti under en til tider ret svær corona-situation. Alle de spørgsmål, hun også stiller på en række af stiens skilte, er med til at få eventuelt dårligt humør rystet af. Det er okay ikke at være glad hele tiden. Men det er samtidig godt, at man nu kan gå en tur på den nye sti og få luftet ventilen.


Jeg lægger noget på Facebook-gruppen hver uge som inspiration i håbet om, at andre kunne få lyst til at lave flere citater til humørstien. På den måde kan vi sammen få stien til at vokse og blive længere at gå på.

Kamilla Stilling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Patrick var tæt på førtidspension - nu har han fast arbejde hos Nordic Coating

Annonce