Annonce
Horsens Posten

Outdoor-chef: Så er det nu!

Niels Munk Madsen, butikschef i Effektlageret, glæder sig til at se en masse købelystne kunder i butikken. Arkivfoto: Martin Ravn
Effektlagerets ejer, Niels Munk-Madsen, kan godt lide, at Black Friday handler om at være hurtig, men advarer mod, at man ikke udvander det for meget.
Annonce

1 Hvilke tilbud satser I på i år - er det få, store bomber med voldsomme besparelser, eller er der mange 20-procents tilbud?

Folk forventer ikke 20-procents rabatter til Black Friday, så det har vi ikke. Det skal være tilbud, hvor kunden føler, at det er nu, der skal slås til. I princippet er Black Friday et godt koncept, men jeg synes også, at man skal lade være at udvande det for meget. Derfor har vi relativt mange tilbud, hvor der virkelig er tale om store, reelle besparelser Tilbuddene rammer bredt inden for jagt, fiskeri og friluftsliv, men hvad det er, må man vente at se. Der er dog noget for alle.

2 Er der forskel hos jer på butik eller online?

Det hele er bygget op om nethandelen, men vi har i princippet det samme i butikken. Vi er jo lokalt forankret, men nethandelen gør, at vi bedre kan styre mængderne dér end i butikken.

3 Hvad er anderledes hos jer i forhold til sidste år?

Vi har lært af årene og går all-in nu. Vi begyndte at planlægge for tre måneder siden og har bredt os ud til også at være med på Black Weekend og Cyber Monday. Det er noget, kunderne er glade for - og vi lever af at gøre vore kunder glade.

4 Hvordan er bytteregler og returret hos jer i forhold til, at mange køber deres julegaver på dagen?

Vi har bytte- og returret i butikken hele januar med, og det er faktisk ret gode betingelser.

5 Hvordan kommer dagen til at forløbe hos jer - hvad ser du mest frem til?

Vi har udvidet åbningstiderne fra kl. 8 til 21, og vi får forhåbentlig en travl dag. Vi er normalt seks mand her, og det er vi også til Black Friday, men vi kommer nok alle til at være i butikken. Når man har en forretning, kan man godt lide, når der sker noget og det vælter ind med kunder. Så jeg ser frem til at servicere en masse købelystne og tilbudsglade kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce