Annonce
Horsens Posten

På den 2. side: Jeg har fået en ny kæreste - navnet er Horsens

Godt nytår fra Horsens Posten. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

Blev 2020 en fuser, eller var der indimellem også farvestrålende fyrværkeri på himlen?

Det vil vi sikkert diskutere, når vi i vores små nytårsselskaber skåler i champagne for 2021. Mit bud er, at de allerfleste gerne vil ind i det nye år med et stort brag i forventning om, at normale tilstande vender tilbage.

Og hold da op, hvor har meget af året da også været som en grå dag, hvor lyset aldrig bryder frem.. Senest da hele butikslivet og en række liberale erhverv -  på nær dagligvarehandlen - som ludobrikker blev sendt tilbage til start efter at have kæmpet sig næsten i mål efter forårets nedlukninger.

Det får mig straks til at aflevere et stort nytårsønske: Husk nu at støtte alle vores gode lokale butikker, restauranter, frisører og alle de andre tvangslukkede, når de får lov at åbne igen.

Personligt vil jeg huske 2020 for meget godt. Især at jeg fik en ny kæreste - og nej, jeg har ikke skiftet manden derhjemme ud og har heller ingen planer om at gøre det.

Mit nye amourøse bekendtskab hedder Horsens!

Det har været som at få et skud vitaminer og forårsrødme i kinderne at rykke mit journalistiske liv til byen, som det skete for et år siden. Faktisk har det været som at vinde i lotto, når man nærmer sig en moden alder. Jeg trøster mig gerne med, at der trods alt er 13 år til, at jeg når den alder, som den altid energiske tv2-reporter Ulla Terkelsen har i dag.


Jeg kan rapportere, at Horsens er en by, som er dejlig ukompliceret og helt nede på jorden, kendetegnet af stor imødekommenhed og hjertevarme.


Jeg kan rapportere, at Horsens er en by, som er dejlig ukompliceret, helt nede på jorden og kendetegnet af stor imødekommenhed og hjertevarme. Sådan som en god kæreste gerne må være. Dertil kommer endnu en vigtig egenskab: Nemlig stor overbærenhed. Den har jeg oplevet, når jeg som ny i jobbet har måttet stille en række dumme spørgsmål. Og når jeg er kommet til at skrive i Søndergade i stedet for på Søndergade.

Og så tæller det jo også på plus-siden, at den "udkårne" ser godt ud og har imponerende muskler.

Jo, Horsens er bestemt værd at være stolt af.

Jeg vil også huske 2020 for året, hvor vi tog hånd om hinanden. I december har vi gang på gang her i avisen kunnet fortælle om den store opbakning til de, der har det svært. Sjældent har der været større opmærksomhed og større villighed til at give julegaver til udsatte børn og familier.

For mig blev 2020 året, da flokken af børnebørn blev udvidet med to. De små piger var begge så dygtige til at melde deres ankomst i sommer- og sensommerperioden, da vi havde sagt farvel til de værste corona-restriktioner og kunne besøge hinanden på tværs af landet.

Jeg vil også huske året for, at coronaen skubbede til os og gav os tid til at tænke over, hvordan vi bruger dette ene liv, som er givet os. Hvad er det, som giver værdi - og hvad behøver vi ikke bruge kræfter på?

Her på Horsens Posten ser vi frem til at bringe en række gode historier i 2021 både i avisen og på nettet, og vores gode kolleger i salgsafdelingen til at give kunder god vejledning og betjening.

Vi fortsætter med at gå "Bag Disken" og stille anderledes spørgsmål til butiksfolket. Vi vil tegne portrætter af mennesker med en spændende historie, og vi vil fortsat bringe et ugentlig fokus, hvor vi går i dybden med et aktuelt emne. Kendte ansigter fra byen vil inspirere os med "Ugens Anbefaling", og så tør vi også love, at vi vil skyde nye initiativer af sted i 2021.

Horsens Posten vil gerne ønske læsere, forretningsforbindelser og kilder et rigtigt godt nytår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Annonce