Annonce
Horsens Posten

Pølsebaron kaster sig over pitaer

David Allermand har set sin niche i pølsebranchen, men nu er der åbnet en dør på klem til pita- og burgerbranchen. Arkivfoto: Lars Juul
David Allermand har efter overtagelsen af Royal Pita og Burger i Kattesund store planer.
Annonce

Horsens: Efter overtagelsen i juli af Royal Pita og Burger i Kattesund 18 har den lokale pølsemand David Allermand udvidet sit forretningskoncept til pita- og burgerbranchen.

Han har ellers tidligere - da han trak stikket og udlejede madstedet Byens Spisehus på hjørnet af Kattesund og Torvet - fortalt, at han udelukkende ville koncentrere sig om pølser.

Men så ramte duften af en god forretning alligevel hans næsebor:

- Jeg fik et godt tilbud i sommer, og det kunne jeg ikke sige nej til, fortæller David Allermand.

Han har købt Royal Pita og Burger, der for øjeblikket er under konkursbehandling, men det har han ikke noget at gøre med, siger han.

- Jeg har ikke problemer med nogen, og det er Byens Pølsevogn, der har overtaget lejemålet i ejendommen. Her udvider vi åbningstiderne fra 1. december, så vi har åbent hele dagen fra kl. 11, og hele teamet er på plads, fortæller David Allermand.

Tanken er at byde på madudbringning til firmaer, så mange i midtbyen kan få bragt frokosten for eksempel lige til døren.

- Pølser er stadig min hovedbeskæftigelse, men jeg fik jo så et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. Nu har jeg fundet en stabil bestyrer, Onur Yildiz, som jeg har stor tro på, og meningen er at få det hele til at køre rigtigt godt og så udvide konceptet til andre byer også, afslører den driftige pølsemand.

David Allermand står bag Byens Pølser i Horsens, Juelsminde, Give, Bjerre, Kjellerup og senest Randers, som han lige har fået på plads. Desuden ligger Byens Pølsevogn i forhandling om at åbne i Aalborg og Tåsinge på Fyn, og derudover driver han en række mobile pølsevogne, der kan lejes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce