Annonce
Horsens Posten

Paradis rykker ind ved kommende havnebad - åbningsdatoen er endnu ikke helt på plads

Paradis i Thonbogade.
Med en Paradis ved havnebadet står 27-årig Oliver Yousif i front for sin tredje is-butik.

Horsens: Går alt som planlagt, begynder 27-årig Oliver Yousif at indrette sit Paradis-udsalg ved havnebadet per 1. juni.

Men intet er helt på plads endnu, fortæller han, der med den kommende åbning får i alt tre is-butikker at betjene.

Oliver Yousif er i forvejen indehaver af Paradis i Thonbogade og Paradis i Juelsminde. Han ser frem til at åbne endnu en forretning. Præcist hvornår det bliver, kan han dog endnu ikke sige:

Annonce

Meningen er, fortæller Oliver Yousif, at butikken skal være en sæson-butik med åbent primært om sommeren, når havnebadet er mest besøgt.

- Jeg har overtaget lejemålet, men lige hvornår jeg åbner, ved jeg faktisk ikke. Det kommer meget an på, hvornår havnebadet er klar. Inden da åbner jeg ikke, siger Oliver Yousif, der har lejet lokalerne af Casa Group, der forestår opførslen af havnebadet ved Havnetrekanten.

255 liter og påsken en succes

Oliver Yousif har tidligere været selvstændig i Horsens, senest med pizzeriaet Delons Pizza i Grønnegade i årene 2017 til december 2018.

I dag er han chef for 30 ansatte i Paradis-butikkerne, og sæsonstarten i marts er gået godt, melder den 27-årige indehaver, der er i gang med sin tredje is-sæson.

Særligt det gode vejr op til og i løbet af påsken fik salget til at stige.

- Påskesalget er gået fantastisk - lige på nær den ene dag, hvor det sneede. Vi producerer lige nu 15 liter af hver is-variant per dag. Vi har i Thonbogade-forretningen 17 varianter, så det bliver til 255 liter is om dagen sådan cirka, og så er det måske i underkanten, siger Oliver Yousif.

Han har netop været i gang med at oplære to ansatte til at kunne afløse ham som is-producent.

- Vi har travlt, og jeg arbejder fra tidlig morgen for at kunne følge med. Det bliver rart at få assistance, men travlhed er et luksusproblem. For det er dejligt, at det går godt, særligt i corona-tider, hvor jeg ikke kun har vejret som en faktor, der kan påvirke salget, siger Oliver Yousif, der klarede sig gennem første bølge med corona-nedlukning i 2020 ved at tilbyde kunderne udbringning af sin is.


Jeg har overtaget lejemålet, men lige hvornår jeg åbner, ved jeg faktisk ikke. Det kommer meget an på, hvornår havnebadet er klar. Inden da åbner jeg ikke.

Oliver Yousif
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce