Annonce
Horsens Posten

Pasta-restauratør: Vi laver vores egen, fantastiske Tasty-sovs

Der er masser at vælge imellem på menukortet hos Tasty. Pastaretter og pizza er hovedsatsningen, men der er også salatbar, grill og kebab. Ægteparret Amaal Karroum og Abdallah Abdel står bag. Foto: Jørgen Hasseriis
Aarhus-restauratører har åbnet restaurant og café på Rådhustorvet.
Annonce

Horsens: Pastaretter og pizzaer er hofretterne i den nye restaurant, Tasty, der er åbnet på Rådhustorvet 2. På menukortet er der også grill og kebab, og det er ægteparret Amaal Karroum og Abdallah Abdel, der står bag den nye restaurant.

De har siden 2014 også drevet Tasty Aarhus sammen, hvilket de fortsat gør.

Nu har de valgt at udvide med en restaurant i Horsens, og blikket landede på Rådhustorvet 2, som har tradition for at være et sted, der tiltrækker restaurationsbranchen. Her lå tidligere i mange år restauranten Rådhus Corner og senere også en række andre restauranter med kortere levetid.

Nu er Tasty så kommet til og har valgt at åbne restaurant i den ene halvdel af lokalerne med åbningstid frem til kl. 22 samt en vandpibecafé i den anden halvdel med åbent frem til kl. 24, fredag og lørdag dog til kl. 02.

Min far og hendes far var de to største grossister i Aarhus. De konkurrerede mod hinanden på priser, så det er på en måde ret morsomt, at vi endte med at blive forlovet og gift.

Abdallah Abdel

Annonce

Mange traditioner

Tasty har på spisedelen sit eget koncept - det handler om pasta og pizza, og ikke at forklejne: sovsen.

- Vi har en fantastisk sovs. Den skal du smage. Det er vores specielle Tasty-sovs, som er lidt anderledes end den mere tørre tomatsovs i det traditionelle, italienske køkken, forklarer restaurantchef Abdallah Abdel.

- Vi laver den på fløde, og den er meget populær. Det er vores varemærke, fortæller han.

Nogle af pastaretterne garneres på mexicansk vis af jalapenos, der brænder godt på tungen, men der er også inspiration fra græske, tyrkiske og spanske madtraditioner, fortæller Abdallah Abdel.

35-årige Abdallah Abdel har arbejdet i Tasty i 11 år og drev tidligere Bella Venezia i City Vest i Brabrand. Han er i dag restaurantchef i begge restauranter, mens fruen Amaal, der er uddannet frisør, står for det administrative, regnskaber og indkøb og har gjort det, siden hun overtog Tasty i 2014.

Parret bor i Brabrand og har været på udkig efter en udvidelse i sydlig eller nordlig retning gennem et års tid. Først tænkte de i Randers, men så valgte de at kigge nærmere på Horsens, hvor de blev anbefalet lokalerne på Rådhustorvet, fortæller Abdallah Abdel.

- Vi havde kunder, der spurgte, hvorfor vi ikke udvidede i Horsens, og restauranten her er også større end den, vi har i Aarhus. Så vi tænkte, at det var inden for rækkevidde, og at vi godt kunne få personale, der kendte vores koncept. Da lokalet her blev ledigt, slog vi til. Vores pasta er meget speciel, og vi vil gerne gå efter at få mange faste kunder, ikke de hurtige løsninger med kunder, vi ikke ser igen. Vi er kommet godt fra start og har haft mange inde, smiler han.

FORSIDE:Stolte af egen pastasovsÆgteparret Abdallah Abdel og Amaal Karroum har åbnet Tasty Horsens med sydlandske specialiteter og den specielle pastasovs, de selv udviklet. De driver i forvejen Tasty i Aarhus. Foto: Jørgen Hasseriis

Parret har fem børn og er begge ud af en grossistfamilie. Baggrunden er libanesisk, men de er begge født og opvokset i Danmark. Og begges fædre har været blandt de helt store grossister i byen.

- Min far og hendes far var de to største grossister i Aarhus. De konkurrerede mod hinanden på priser, så det er på en måde ret morsomt, at vi endte med at blive forlovet og gift, griner Abdallah Abdel.

- Men det har lært os at drive forretning og at tro på en god forretningsplan. Vi er tålmodige og supplerer hinanden godt, fortæller han.

Tasty-restauranten åbner kl. 12, mens caféen åbner kl. 16. Der er udbringning af mad - man ringer bare og bestiller.

Abdallah Abdel er restaurantchef i Tasty, mens fruen Amaal tager sig af det administrative. Foto: Jørgen Hasseriis
Tasty har længe været på udkig efter et sted i Horsens. Nu har de fået en centralt beliggende restaurant med god plads. Foto: Jørgen Hasseriis
Pastasovsen er noget, Tasty er særligt stolt af, men salatbaren fornægter sig heller ikke. Foto: Jørgen Hasseriis
Pastasovsen er noget, Tasty er særligt stolt af, men salatbaren fornægter sig heller ikke. Foto: Jørgen Hasseriis
Menukortet byder på en bred vifte af pastaretter og pizzaer fra det italienske køkken. Men der er kommet et strejf af græske og tyrkiske traditioner også over Tastys retter. Foto: Jørgen Hasseriis
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce