Annonce
Horsens Posten

Politirapporten fortæller om bilist i rabatten, bilræs og brande samt status på nytårsaften og -nat

Foto: Søren E. Alwan
Redaktionen har udvalgt fem politinoter fra den forgangne uge.
Annonce

Horsens: Politiet melder om ingen overtrædelser af forsamlingsrestriktionerne nytårsaften og -nat. Læs her redaktionens fem fremhævede politinoter fra den 31. december og hen over nytåret.

1 43-årig bilist endte i rabatten

Tørring: En 43-årig mand fra Fredericia endte torsdag, 31. december, i rabatten i et uheld, der ikke implicerede andre trafikanter.

Uheldet skete, da han kom kørende i bil på Viborg Hovedvej i nærheden af tilkørslen til motorvejen.

Et pust i alkometret viste efterfølgende, at bilisten var påvirket af alkohol. Det skete ved 21.30-tiden, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

2 Ild og røg i seks containere

Horsens: Tre gange i Horsens, en gang i henholdsvis Brædstrup, Hedensted og Juelsminde. Det er det antal gangen i løbet af nytårsaften og -nat, Sydøstjyllands Brandvæsen måtte rykke ud for at slukke brande i containere. Det fremgår af brandvæsenets døgnrapport.

Første gang var klokken 23.19 på Hybenvej, og blot en halv time senere skulle der slukkes en containerbrand på Egebjergvej.

Ved ettiden var det først en container på Kystvejen i Juelsminde, der brændte, og fem minutter senere en container på Østerbrogade i Hedensted.

Klokken 2.43 blev der anmeldt en containerbrand på Søndergade i Brædstrup, mens brandvæsenet blev tilkaldt til nattens sidste containerbrand klokken 5.09 i Kildegade i Horsens.

To gange skulle brændende knallerter desuden slukkes. Første gang var klokken 22.50 på Langmarksvej. Klokken 1.47 var adressen Hybenvej, da der skulle slukkes en brand i det, der i døgnrapporten kaldes en knallert/motorcykel. Havnen i Horsens bød også på en opgave i løbet af natten, da brandfolk blev alarmeret klokken 0.26 for at slukke en mindre naturbrand.

3 Bilræs på fodboldbane

Horsens: To mænd fra Tilst på henholdsvis 19 og 29 år er blevet sigtet for hærværk. Det er sket, efter de har kørt ræs i deres biler på fodboldbanen ved Bankagerskolen torsdag 31. december klokken 13.50.

Skadernes omfang efter de to bilers ræs, som har fræset græs op på banen, skal nu undersøges, hvorefter der kan beregnes et erstatningskrav mod de to, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

4 Ingen forsamlinger over 10 personer

Horsens: Inden nytårsaften var politidirektøren i Sydøstjyllands Politikreds ude med en formanende pegefinger for at minde folk om, at forsamlingsrestriktionerne også skulle overholdes nytårsaften. Altså at man højest må forsamles 10 i det offentlige rum.

Det var der tilsyneladende heller ikke nogen, der overtrådte i politikredsen.

- Vi fik et par henvendelser om, at der var flere forsamlet end de 10 et par steder i kredsen, men når vi kom frem, var der ikke nogen overtrædelse, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

5 Indbrud nytårsaften

Horsens: Nytårsaften var der indbrud i et hus på Spangevej i Horsens. Tyven kom ind efter at have knust en rude med en sten, hvorefter gerningsmanden rodede huset igennem og forsynede sig med indbo fra boligen.

Indbruddet skete mellem klokken 17.30 og 21.45, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Horsens Posten

Mette Frost og den nærmeste familie blev ramt af corona: Så sad jeg pludselig derhjemme med slægtsforskning og en bog

Annonce