Annonce
Horsens Posten

Populært julemarked vender tilbage til Klostermølle

Foreningen Natur & Ungdom holder igen i år grøn jul i den smukke natur ved Klostermølle, hvor foreningen er vært for en masse forskellige aktiviteter og oplevelser. Foto: Natur & Ungdom
Foreningen Natur & Ungdom står søndag 15. december atter klar med sit årlige julemarked på Klostermølle. Arrangementet tiltrækker hvert år 200-300 mennesker, hvor der er tid til fordybelse og de helt små aktiviteter.
Annonce

Klostermølle: Foreningen Natur & Ungdom har i efterhånden mange år været vært for et årligt julemarked på Klostermølle, og i år er heller ingen undtagelse. Søndag 15. december står foreningen således igen klar til åbent hus for at markere julens komme.

Til julemarkedet vil der være mulighed for at opleve, hvordan man parterer et rådyr og andet vildt som harer og ænder og tilbereder kødet over bål til en lækker vildtburger. Derudover er der mulighed for at lave juledekorationer og julepynt, snitte julegaver, træ- og gevirsmykker i de kreative værksteder og meget mere.

- Vi plejer at være 200-300 mennesker hvert år, og det er et rigtig hyggeligt og afslappende arrangement. Det er ikke, fordi der sker så meget, men der er god plads til fordybelse, og det tror jeg også, mange mennesker savner i en hektisk tid op mod jul, siger Annette Krogsø, sekretariatsleder Natur & Ungdom.

Nogle af Natur & Ungdoms naturformidlere står på dagen også klar til at lave aktiviteter for store og små. Der vil således være mad over bål, ligesom man også kan lave fuglekasser til overvintrende fugle. Derudover inviterer naturformidlerne på en nissetur.

Annonce

En gemt naturperle

Ud over de mange aktiviteter er julearrangementet en mulighed for at åbne Klostermølle for offentligheden og samtidig vise Natur & Ungdom frem, fortæller sekretariatslederen i foreningen.

- Klostermølle er lidt et lukket sted, som ejes af staten og administreres af Naturstyrelsen, så arrangementet er en god mulighed for at åbne for offentligheden. Klostermølle er lidt en underkommunikeret naturperle, som har stor kulturhistorisk værdi, siger Annette Krogsø.

Der er jul på Klostermølle, Klostermøllevej 48A, søndag 15. december klokken 12 til 16, og der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce