Annonce
Horsens Posten

Restaurant fik sin spiritusbevilling - overvejer nu om den skal tages i brug

Fredag 20. november åbner Restaurant Horsens i Rædersgade. Stedet henvender sig primært til børnefamilier, og derfor kan det være, at ejeren af stedet ikke vælger at anvende den spiritusbevilling, stedet er blevet tildelt. Det må tiden vise, lyder det. Foto: Line Kyed 
Restaurant Horsens slår fredag 20. november dørene op. Også spiritusbevillingen, som indehaveren har søgt, er gået igennem. Men nu overvejer han, om den skal tages i brug.

Horsens: Der er gjort plads til 115 personer med behørigt corona-afstand i Horsens nyeste restaurant, Restaurant Horsens, der åbner fredag 20. november.

I flere uger har håndværkere været i gang i de tidligere Bones-lokaler på Rædersgade for at være klar til åbningen, der først blev sat til ultimo oktober, men nu indtræffer fredag 20. november.

Bag Restaurant Horsens står erhvervsmanden David Allermand. Han vil dog ikke få noget at gøre med den daglige drift. Den del har han overladt til sin hustru Sara Bomholt Allermand og restaurantbestyrer John Holm, der senest har været ansat i Restaurant Skakkes Holm i Grenå, der også er ejet af David Allermand.

Annonce

- David og jeg kender hinanden, siden vi var børn. Vi gik i klasse sammen. Derfor faldt det mig også naturligt at takke ja til et job hos ham - og ikke mindst til at komme lidt "hjem" igen ved at rykke arbejdspladsen til Horsens, fortæller John Holm, der selv er bosat i Give.

Børnefamilier

Restaurant Horsens vil primært henvende sig til børnefamilier. Stedets koncept er "All you can eat - and drink", og det er ikke tilfældigt, forklarer Sara Bomholt Allermand, der sammen med sin mand David har to børn i alderen 10 og 12 år.

- Maden er klar, når gæsterne ankommer, og de vil kunne forsyne sig med det samme. Det passer godt for børnefamilier, at børnene ikke skal sidde utålmodigt og vente, siger hun.

Senest har indehaveren modtaget sin spiritusbevilling. Og selvom han har ventet på den, er han ikke helt sikker på, at Restaurant Horsens kommer til at benytte sig af den.

Restaurant Horsens

Ny buffetrestaurant i Rædersgade - lokalerne, der tidligere har huset restaurant Bones.

Åbner fredag 20. november.

Konceptet er - betal for to timer ad gangen og spis og drik alt, hvad du kan.

Stedets buffet bliver med forretter, stegeretter, forskellig slags fisk og dessert med is.

John Holm er sammen med Sara Bomholt Allermand bestyrere af restauranten.

John Holm  er idémanden bag at rykke konceptet til Horses.

Projektet blev indledt i august efter første bølge af coronapandemien.

Investor David Allermand er ejer af stedet.

- Det skal være en familierestaurant, og har man først betalt, kan man spise og drikke det, man kan. I den forlængelse ønsker vi ikke, at der sidder nogle og drikker sig fulde, siger David Allermand, der suppleres af sin hustru Sara:

- Vi har besluttet at lægge ud med at åbne for muligheden for at få øl til sin mad. Det kan dog godt være, at vi lukker for alkohol-udskænkningen på sigt, hvis det viser sig at være upassende, og folk bliver fulde. Det er nemlig langt fra meningen med det her sted.

Annonce

Ikke den store tegnebog

Sara Bomholt Allermand og John Holm viser rundt i restauranten, der er indrettet efter mantraet om, at det skal summe af hjemlig hygge. Stedet indeholder legerum, og priserne afslører, at man ikke behøver at have den helt store tegnebog op af lommen for at aflægge stedet et besøg.

Maden er dog god, lover David Allermand og team.

John Holm forklarer:

- Selvom vi tilbyder buffet, så serverer vi altså ikke sovs fra spand. Det er hjemmelavet og brødet hjemmebagt. Derudover kommer buffet til at indeholde retter, man ikke umiddelbart forbinder med buffet - blandt andet også forskellig slags fisk - laks med videre.

- Altså bliver der tale om lidt dyrere spise, fortsætter David Allermand, som vi har kunnet få hjem til rimelige priser, fordi jeg og Sara har flere butikker, vi køber hjem til, forklarer han, der sammen med Sara Bomholt Allermand udover Restaurant Horsens desuden ejer ni transportable pølsevogne, som parret kan rulle ud til fester. Og så er de parret bag pølse- og grillvogne i Juelsminde, Bjerre, Horsens, Vejle, Randers og Aalborg.

Stedets koncept bliver "All you can eat - and drink". Buffeten bliver med forretter, hovedretter, herunder blandt andet stegeretter og fisk, samt desserter. Restaurantbestyrerne og ejer lover desuden, at der bliver tale om kvalitetsmad med hjemmelavet sovs og hjemmebagt brød til. Foto: Line Kyed


Vi har besluttet at lægge ud med at åbne for muligheden for at få øl til sin mad. Det kan dog godt være, at vi lukker for alkohol-udskænkningen på sigt, hvis det viser sig at være upassende, og folk bliver fulde. Det er nemlig langt fra meningen med det her sted.

Sara Bomholt Allermand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce