Annonce
Horsens Posten

Robin Bjørnskov fra Olivias: Min erhvervskrise har lært mig meget

Horsens Posten har stillet Robin Bjørnskov, der er indehaveren af Olivias, 10 spørgsmål. Her kommer han blandt andet ind på den erhvervskrise, han har været igennem, at han er stolt af sit bagland, og at han stort set aldrig græder, lige på nær når han høerer smuk musik. Foto: Line Kyed
Ejeren bag delikatesse-butikken Olivias i Hospitalsgade, Robin Bjørnskov, har efter tre et halv års kamp nu fundet formlen som erhvervsdrivende.

Horsens: Han er en stolt familiefar, der er kommet godt gennem det, han selv betegner som en "erhvervsmæssig krise".

Avisen har stillet Robin Bjørnskov 10 spørgsmål. Her kommer han blandt andet ind på netop den krise med sin tapasbar i Jessensgade, som nu har resulteret i en hverdag med en fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv.

Robin Bjørnskov har drevet Olivias i Hospitalsgade siden 22. april 2019. I august i år lukkede han sin tapasbar Olivias i Jessensgade efter knap tre og et halvt år.

Annonce

1. Hvorfor valgte du at åbne forretning i byen?

- Jeg interesserer mig meget for mad og synes, der manglede en delikatesse-butik i Horens som den her.

2. Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

- Det er for mit hjemmebagte brød. Jeg har brugt meget tid på at udvikle det og få det, som jeg gerne vil have det - altså meget luftigt og svampet.

- Jeg har også fået et stort skulderklap fra mine nærmeste. De synes, jeg har gjort det godt, fordi jeg har stået en erhvervsmæssig krise og en del modstand igennem, da jeg havde tapasbaren i Jessensgade.

- Det var bestemt også en prøvelse at skulle navigere i det arbejde og samtidig forsøge at være til stede derhjemme. Det har været en selverkendelsesproces, og nu opdeler jeg arbejds- og privatliv med overskud til begge sider, så mine børn ikke pludselig fortæller mig, at jeg jo aldrig var til stede, da de var små. Min prioritering kan man helt konkret se på butikkens åbningtider.

3. Hvad ville du gerne lave, hvis du en dag skulle skifte job?

- Så vil jeg gerne arbejde med en form for ledelse eller forretningsoptimering. Jeg føler, jeg har et godt personale-tække og har jo efterhånden gjort mig en del erfaringer som forretningsdrivende.

4. Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

- Jeg er stolt af mit bagland, min hustru Anette og vores tre børn - to drenge på henholdsvis 15 og 18 år og vores seksårige Olivia.

5. Hvordan slapper du af?

- Foran min computer med lidt arbejde kørende og streaming af en serie.

6. Hvem ville du helst være strandet sammen med på en øde ø?

- Jeg tror, jeg ville komme rigtig godt ud af det med Kasper Eistrup fra Kashmir. Jeg er fascineret af hans person og kunstneriske virke. Han er dygtig på mange plan.

7. Hvem hører til blandt dine idoler?

- Det gør Brett Andersen, der er forsanger i gruppen Suede, som jeg var vild med som ung. Da jeg så Suede på Smukfest for et par år siden, blev jeg igen virkelig grebet - deres sange vækker stadig noget i mig.

8. Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene så bruges til?

- Et sommerhus. Så kort kan det siges.

9.  Hvordan ser en god dag ud for dig?

- At folk omkring mig er glade, inklusive butikkens kunder. I butikken nærmer vi os folk på en positiv måde. Der er ikke her tale om et puritansk projekt for mig, og jeg forsøger på ingen måde at lege en detail-filantrop. Men jeg tror på, at det betyder noget, at kunderne bliver mødt positivt. Det er business-mæssigt sikkert også med til at skabe loyalitet mellem kunderne og butikken.

10. Kan du nævne en ting, vi ikke ved om dig?

- Jeg græder ikke ret ofte og generelt ikke ret meget. Men jeg græder, når jeg hører smuk musik. Det kan ramme mig hver gang.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce