Annonce
Horsens Posten

Sarah er ekspert i negle - men hun kan også lægge gulv

Sarah Jensen har indrettet sig med lyse farver, orkideer og lette møbler i det tidligere taxafirma, Methas Biler, i Kongensgade. Foto: Marianne Husted
22-årig har selv renoveret og indrettet Beauty & Nails. Hun deler adresse med to andre, som arbejder med permanent makeup og voksbehandling.

Horsens: 22-årige Sarah Jensen har ikke alene et godt greb om neglelak og acrylnegle. Hun kan også lægge et gulv, fuge, male lofter og vægge, indrette og styre et større renoveringsprojekt.

Det ses tydeligt i de nyrenoverede lyse lokaler, hvor hun åbnede Beauty & Nails i oktober.

Ingen ville i dag kunne gætte, at adressen tidligere husede et taxafirma, og at lejemålet i flere år har stået ledigt. Det var det for længst hedengangne Methas Biler, som residerede på adressen Kongensgade 19. Selv om det er ved at være nogle år siden, firmaet lukkede, hang tobakslugten stadig ved, da Sarah Jensen overtog lejemålet i maj sidste år. Også den har hun fået bugt med.

Annonce
Neglelak fra CND i alle nuancer. Foto: Marianne Husted

Julegave førte til uddannelse

Det var en julegave, som fik hende til at vælge at uddanne sig til negletekniker. Hun fik nemlig  et neglestartsæt. Det viste sig, at hun havde flair for at ordne og lakere negle på veninder og familiemedlemmer.

Hun var ikke i tvivl om, at hun skulle være selvstændig. Sarah Jensen kan nemlig godt lide selv at bestemme. Der har dog ikke været så meget at bestemme, siden hun åbnede den nye klinik efter at have drevet sin negleklinik hjemme fra privaten. Halvanden måned efter blev hun som så mange andre ramt af coronarestriktionerne og måtte lukke ned.

Annonce

Mangler fester og dates

Hun har en fast kundekreds, men kan godt mærke, at der ikke bliver holdt så mange fester, og at det har skortet på dates, hvor man godt vil gøre ekstra ud af sig selv.

Sarah Jensen nyder at arbejde og tale med mennesker - og hun har i dag en fast kundekreds, men venter på, at folk igen begynder at feste og date. Foto: Marianne Husted

- Der har bare ikke været så mange festnegle, siger hun.

Sarah Jensen har kunnet få del i hjælpepakker, som har kunnet hjælpe hende med at overleve, men heller ikke mere, understreger hun.

Annonce

Flere om lejemålet

Sarah Jensen nyder at arbejde med mennesker.

- Der er tid til at snakke, mens jeg ordner negle, og det kan godt blive til nogle dybe og fortrolige samtaler, siger hun, der også har fået et par kolleger.

Hun har nemlig lejet to behandlingsrum ud til voksbehandling og permanent makeup.

Hendes produkter er fra CND, som kun forhandler til uddannede negleteknikere. Foreløbig er det negle, det handler om, men hun kunne godt tænke sig at uddanne sig, så hun med tiden  kan tilbyde fodbehandling og egentlig skønhedspleje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce