Annonce
Horsens Posten

Slut med at være fysisk lukket - Maison Unik er åbnet som gårdbutik

Maison Unik med indehaver Tina Frederiksen er åbnet som gårdbutik i Egebjerg. Foto: Line Kyed
Da butik Maison Unik lukkede i Kongensgade 10 i sommeren sidste år, lød det fra indehaveren, at butikken skulle leve videre på nettet. Det gør den stadig, men er desuden igen skudt op som en fysisk butik.
Annonce

Horsens: Maison Unik skulle alligevel ikke udelukkende være en netbutik.

Det har firmaets indehaver Tina Frederiksen besluttet sig for efter et år udelukkende med nethandel. Tidligere lå Maison Unik i Kongensgade - først i nummer 8 et års tid for i 2018 at flytte ind i gadens nummer 10, der i dag huser café Grus.

Nu har Tina Frederiksen trukket Maison Unik hjem i en 200 kvadratmeter stor lade ved sin gård på Sorthøjvej 10 i Egebjerg. Her holder hun åben efter aftale stalddøren åben for alle interesserede.

Om sit valg fortæller hun:

- Jeg savnede en fysisk butik, og så har jeg med flytning til Egebjerg fået plads til at udstille mine varer - også de møbler, jeg istandsætter og sælger.

Annonce

I gang med julemarked

- Jeg tilbyder workshops i kalkmaling på træ og glas, og så holder jeg events med op til otte personer, der kan komme og shoppe og lade sig inspirere af min brugskunst og min franske, rustikke stil i butikken og showroomet, siger Tina Frederiksen, der ved siden af sin forretning er vikar i en vuggestue.

Foran sin gårdbutik har Tina Frederiksen lavet plads til, at man kan tage sig et hvil og nyde omgivelserne ved gården. Foto: Line Kyed

Hvornår Tina Frederiksen holder åbent, slår hun op på Facebook. Bestemte tidspunkter er ikke en del af forretningens dna, forklarer hun.

Næste åbningsdag har Tina Frederiksen dog besluttet sig for bliver lørdag 19. september klokken 10-12, mens hun også er i fuld gang med at arrangere et julemarked i butiksladen. Det finder sted sidste weekend i november med fire øvrige standholdere.

Annonce

Satser lokalt

Med etablering af en fysisk butik håber Tina Frederiksen atter at kunne tiltrække lokale borgere - hendes onlinehandel består i modsætning dertil af kunder fra hele landet.

- Min nethandel er stadig vejen frem for mig, men jeg har savnet kunderne, de lokale, og at kunne handle med dem ansigt til ansigt, siger Tina Frederiksen. Hun har med sit supplement af den nu fysiske butik fået hjælp af sine tre voksne børn, sin kæreste og kærestes børn, da laden skulle ryddes for at gøre plads til den nye gårdbutik.

Udover Unik Maisons egne varer udstiller også en lokal kvinde sine malerier i gårdbutikken, Pia Celina Klitgaard Nielsen, som har været kunde i Maison Unik og på den måde lært Tina Frederiksen at kende.

Tina Frederiksen tilbyder workshops i kalkmaling på træ og glas, og så holder hun events, hvor man kan lade sig  inspirere og købe butikkens brugskunst - alt sammen holdt i en romantisk fransk og rustik stil. Foto: Line Kyed


Nethandlen er stadig vejen frem for mig, men jeg har savnet kunderne, de lokale, og at kunne handle med dem ansigt til ansigt.

Tina Frederiksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce