Annonce
Horsens Posten

SommerOase forventer ny rekord i Horsens

Den kristne festival SommerOases telplads fylder godt op ved Bygholm Landbrugsskole i Horsens. Billedet her er fra 2018-udgaven af festivalen, som i år forventer endnu flere deltagere, når der i uge 29 kaldes til lovsang og andre aktiviteter. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Ny deltagerrekord i år.

Sådan lyder profetien forud for den kristne festival SommerOase, der en gang om året rykker ind i Horsens i en størrelsesorden svarende til en mindre dansk provinsby.

Der plejer at deltage omkring 6000 i festivalen, der blandt andet har lovsang, bøn og fællesskab på plakaten, men det tal bliver altså højere i år, lyder det i en pressemeddelelse fra SommerOase.

SommerOase finder i år sted i uge 29 ved Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter, og ifølge pressemeddelelsen afspejles den forventede voksende interesse blandt andet i flere unge festivalgængere.

De finder vej til festivalen på hold kaldet Teen Track og Tune Up, som dækker de 14-22-årige. Dem forventer arrangørerne 20 procent flere af i år sammenlignet med sidste år.

- Ungdomstiden er både fantastisk og udfordrende, for spørgsmålet om "hvem jeg er" trænger sig på hos de unge. Vi forsøger at skabe et fællesskab, hvor der både er plads til en masse sjov og leg, men også plads til at stille de store spørgsmål om tro og identitet, udtaler Karoline Kurtzmann, der er eventleder på Teen Track, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce