Spar penge: Learnmarks kantineleder, lokal gourmetkok og kursusleder er klar med råd - sådan får du mest ud af dit madlavningsbudget
Kantineleder ved Learnmark Anette Grabow, gourmetkok og restauratør Jimmy Boye Bach Jensen og leder af madlavningshold på Ceres Centret Flemming Hansen er ikke i tvivl: Det er dyrt at købe ind, men der er penge, vi kan spare.
Copy link address
Line Kyed liky@horsens-folkeblad.dk
Annonce
Energikrisen og krigen i Ukraine har gjort det dyrt at være dansker. Lokale madeksperter giver her deres bud på, hvordan vi bedst muligt kan spare penge, når vi køber ind og laver mad. Arkivfoto: Mette Mørk/Morten Pape/Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Anette Grabow er kantineleder på Learnmark Horsens med ansvar for tre kantiner fordelt på uddannelsesinstitutionerne Business EUD EUX på Strandpromenaden i Horsens (billedet), Stadionvej og Vejlevej. Arkivfoto: Morten Pape
Kok og restauratør Jimmy Boye Bach Jensen mener, der er meget, man kan gøre for at spare penge, blandt andet lyder et af rådene, at man skal sørge for at planlægge sine indkøb, så de rækker til langt mere end en ret. Arkivfoto: Morten Pape
Gå efter tilbud og køb stort ind, lyder rådene fra Flemming Hansen, der er kursusleder på Ceres åbne aktivitetscenter på Nørretorv. Foto: Line Kyed