Annonce
Horsens Posten

Spejder Sport bliver tre gange så stor - åbner onsdag i nye lokaler

Spejder Sport åbner onsdag 25. november i nye lokaler. Efter seks år på Torvet flytter forretningen nu til Søndergade, hvor Sportigan senest har haft til huse. Foto: Line Kyed
Spejder Sport, der har haft butik på Torvet de seneste seks år, åbner onsdag 25. november i det tidligere Sportigan midt på Søndergade.

Horsens: Efter seks år med butik på Torvet flytter Spejder Sport onsdag 25. november til Søndergade.

Med flytningen får Spejder Sport tre gange så meget plads og et mere strømlinet udtryk. Dog beholder forretningen sine genkendelige elementer.

Det fortæller butikschef i Spejder Sport Horsens, Søren Tersing.

Annonce

- Vi har brug for mere plads, og den her forretning passer perfekt til vores behov. Vi får en større og nyere butik. Dog beholder vi vores genkendelighed, altså kajakken i loftet og grantræerne, forklarer han.

I gang seneste 10 dage

Spejder Sport overtog Søndergade-lokalerne 1. november - butikken, som senest Sportigan har haft lejet, men fraflyttede tidligere på året.

Nu kommer der atter liv i butikslokalet, og de seneste 10 dage har Søren Tersing været i gang med at planlægge flytningen. Den indebærer blandt andet fire lukkedage - fredag og lørdag, 20. og 21. november samt mandag og tirsdag, 23. og 24. november.

- Derefter skulle vi også være helt klar til at slå dørene op onsdag og næsten rulle direkte ind i black friday, som vi påbegynder fredag.

- Black friday-fejringen løber til og med lørdag, hvor vi alle dage vil have udvidet åbningstider, siger Søren Tersing, inden han atter iler ind til håndværkerne, der i i fuld gang med at sætte lokalerne i nummer 41 i stand.

- Jeg har travlt, jeg koordinere flytningen og, hvad der skal laves rundt omkring i vores kommende forretning. Der er rigeligt at se til lige nu, men jeg satser på, det bliver en rigtig flot forretning, lyder det fra butikschefen.


Vi har brug for mere plads, og den her forretning passer perfekt til vores behov. Vi får en større og nyere butik. Dog beholder vi vores genkendelighed, altså kajakken i loftet og grantræerne

Søren Tersing
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce