Annonce
Horsens Posten

Spisested i Kattesund står til at blive hjemløs: Vi finder et andet godt sted i byen

Det er endnu ikke politisk vedtaget, men Kattesund 18 står til at blive revet ned i forbindelse med den planlagte byfornyelse af Torvekarreen. Sker det, vil lejeren, Royal Pita & Burger, skulle flytte til et andet sted i byen. Foto: Søren E. Alwan
Ejeren af Royal Pita & Burger i Kattesund har ro i sindet, selvom bygningen står til at skulle rives ned i forbindelse med en planlagt byfornyelse af Torvekarreen. - Vi har en god aftale med ejeren, siger han.
Annonce

Horsens: Spisestedet Royal Pita & Burger i Kattesund står til at blive hjemløs, hvis det lykkes ejeren at realisere planerne om en byfornyelse af hele Torvekarreen. Med i planerne er nemlig en nedrivning af de fem huse på Kattesund 12-20.

Folkebladet har tidligere skrevet om familien Brüssow Jensin i nr. 20, der er frustreret over den manglende dialog med ejeren, Spring Estate Amagerkild A/S, men sådan har David Allermand, ejer af Royal Pita & Burger i nr. 18, det slet ikke.

David Allermand købte Royal Pita & Burger 15. maj i år. Da han overtog spisestedet, blev han af ejeren gjort opmærksom på, at lejemålet kunne blive kortvarigt.

- De fortalte det selv, og det skal de have ros for. Vi lavede så en god aftale, hvor jeg blev lovet et pænt beløb i kompensation, som jeg kan bruge til at etablere mig et andet sted i byen, hvis det bliver aktuelt at rive huset ned, siger han.

Placeringen i Kattesund er OK, men jeg tror på, at det er maden, der gør, at kunderne kommer til os.

David Allermand, indehaver, Royal Pita & Burger

Annonce

Madens kvalitet er afgørende

Det er ikke afgørende for David Allermand, at hans spisested forbliver på den nuværende matrikel, siger han.

- Placeringen i Kattesund er OK, men jeg tror på, at det er maden, der gør, at kunderne kommer til os. Det kører rigtigt godt, og det vil det også gøre et andet sted i byen. Jeg vil godt slå fast, at Royal Pita & Burger bliver i Horsens, konstaterer han.

David Allermand står også som lejer af en anden bygning i Torvekarreen, Torvet 26. Her drev han tidligere Byens Spisehus, inden han i december 2018 lejede stedet videre til Hien Thi My Vo, der i dag driver Hien's Tapas i lokalerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce