Annonce
Horsens Posten

Sportsbutik rækker udsatte borgere en hånd - men ingen har endnu meldt sig

Sportmaster Horsens har valgt at række udsatte borgere en hånd og har på Facebook gjort opmærksom på deres tiltag. Foto: Printscreen af Sportmaster Facebook
Butikschef i Sportmaster er svær tilfreds med butikkens seneste tiltag - en håndsrækning via tilbud om privat shopping til mennesker, der har svært ved at overskue indkøb.
Annonce

Horsens: - Har du eller nogen nær dig svært ved at komme ud at shoppe. Det kan være, at du har autisme, lider af ADHD, angst eller bare har det svært med at være ude blandt en masse mennesker.

Det er nogle af ordene fra et af Sportmaster Horsens' seneste opslag på Facebook.

Her tilbyder forretningen at række folk med udfordringer en hånd.

Butikschef i Sportmaster Horsens, Line Olsen forklarer:

- Vi var for et stykke tid siden nogle butikschefer, der var samlet. Her talte vi om, hvad vi som kæde kan sætte ind med af lidt anderledes tiltag. Af den snak sprang den her idéen, som vi her i Horsens tog til os for 14 dage siden.

Vi håber da, at vi vil kunne gøre en forskel. Alt personale er klar til at hjælpe.

Line Olsen

Annonce

Taget positivt

Ud fra kommentarsporet på Facebook lader det til, at forretningens inititativ falder i god smag.

Blandt andet har Heidi Mathilde Schmidt Hansen skrevet:

- Sikke dog en fantastisk idé.

Maja Ahle Thomsen nævner:

- Det var da et fantastisk empatisk og skønt tiltag. Tak for jer.

Charlotte Søndberg mener:

- Det er da service på højt plan.

Og Mette Nielsen skriver lidt spørgende:

- Hvor er det dejligt, at der begynder at være muligheder som denne i Horsens. Håber flere følger med.

Sidstnævnte ønske er allerede indtruffet - i hvert fald i Sportmaster-regi. Her har ledelsen netop besluttet at gøre tiltaget til et samlet koncept. En besked Sportmaster Horsens, Line Olsen, netop har modtaget fra sin regionschef i Sportmaster, Christian Bjørnø.

Annonce

Kan komme

Tilbage i forretningen på Ove Jensens Allé kan Line Olsen melde om mange positive tilkendegivelser fra kunderne.

Men indtil videre har ingen dog meldt sig til tilbudet. Det kan komme, mener Line Olsen, der håber, det lykkes med tiden.

- Vi håber da, at vi vil kunne gøre en forskel. Alt personale er klar til at hjælpe. Indtil videre har vi opnået positiv omtale, det er da et godt udgangspunkt. Derudover vil vi gerne række andre, der har brug for det, en hånd. Lad os håbe, det kommer til at gøre en forskel for nogle mennesker, siger Line Olsen.

Butikschef i Sportmaster Horsens, Line Olsen, er glad for at kunne tilbyde udsatte borgere privat shopping-mulighed. Om det bliver en succes, er endnu uvis, men butikschefen håber, det vil komme folk, der har brug for hjælp, til gode, siger hun. Privatfoto: Line Olsen
Team Sportmaster Horsens er klar til at tage imod også de kunder, der har svært ved at overskue indkøb. Fra venstre ses: Jesper Ladegaard Lund, Line Olsen, Simone Pakula og Marcus Covarrubias. Privatfoto: Line Olsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce