Annonce
Horsens Posten

Stadige ledige studiepladser i Horsens: Pædagoguddannelsen er fyldt op

Især pædagog- og ingeniøruddannelserne på Campus Horsens har i år haft stor søgning. Der er dog stadig ledige pladser på en række uddannelser, som forventes at blive fyldt op i den kommende tid. Foto: VIA Campus Horsens
Via Campus Horsens har haft fremgang i optaget af studerende. Det sker oven på rekordåret i 2019.
Annonce

Horsens: Campus Horsens har igen fremgang, hvad antallet af nye studerende angår. 1066 har meldt sig til. Det er 2,1 procent mere end sidste år, hvor 11 procent flere unge blev optaget end i 2018.

Mange uddannelser er fyldt op, oplyser prorektor Gitte Sommer Harrits i en pressemeddelelse. Hun er øverst ansvarlig for alle VIA's uddannelser, der er spredt i 11 byer i Midtjylland.

Fyldt op på pædagoguddannelsen

Det er især ingeniøruddannelserne og pædagoguddannelserne i Horsens, som står for en pæn fremgang. Der er helt fyldt op på pædagoguddannelsen med 155 studerende, der begynder på studiet efter sommerferien.

Ud over de 1066, der allerede er kommet ind, forventer man, at yderligere 500 studerende vil søge de ledige pladser, som endnu findes hos Campus Horsens.

Annonce

Ledige pladser

I Horsens er der fortsat ledige pladser på uddannelserne til ingeniør, markedsføringsøkonom og produktionsteknolog. Og man kan også søge en standbyplads til pædagoguddannelsen. Den kan bruges ved frafald på uddannelsen.

Gitte Sommer Harrits opfordrer kraftigt unge, der har fået afslag på drømmeuddannelsen, til at tænke i nye baner og henvende sig til studievejlederne i VIA.

VIA fik på baggrund af corona-situationen mulighed for at oprette ekstra 200 studiepladser i år.

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Farvespil i Galleri Progres

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Årets bogfest udsat

Horsens Posten

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Horsens Posten

Horsens Kommune melder ud: Herfra gælder kravet om mundbind i busserne

Annonce