Annonce
Horsens Posten

Stor boligmesse i Forum aflyses efter Mettes melding

Nogenlunde sådan her kunne det have set ud i Forum Horsens 7. og 8. november, hvis boligdage.dk-messen blev gennemført som håbet. Nu er den aflyst. Arkivfoto: Morten Pape
Compass Fairs var klar til at tage imod tusindvis af gæster til Boligdage.dk-messen. Nu flyttes arrangementet til næste år.

Horsens: Der bliver alligevel ingen stor boligmesse med tusindvis af gæster i Forum Horsens 7. og 8. november.

Indtil i torsdags troede arrangørerne hos Compass Fairs, der står bag Boligdage.dk-messen, stadig på muligheden. Efter statsminister Mette Frederiksens melding i fredags om, at der igen skal adfærds-strammes for bremse spredningen af corona, er det imidlertid besluttet at aflyse og flytte arrangementet.

- Vi er vildt kede af at måtte flytte datoen for afviklingen af dette års Horsens-messe, men myndighederne kom ud i fredags og forlængede og strammede restriktionerne omkring, at man mødes på enhver tænkelig måde, og det er jo netop mødet mellem udstiller og publikum, vi leverer i form af en messe i Horsens, skriver Compass Fairs i et brev til de omkring 140 udstillere, der skulle have været med.


Messerne er med til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv, hvilket er enormt vigtigt i disse krisetider. Det har vi en forpligtelse til at kæmpe for.

Compass Fairs


I brevet oplyser firmaet også, at der allerede er fastsat nye datoer for afviklingen. Det bliver 27. og 28. marts 2021.

Holder hjulene i gang

Compass Fairs lægger ikke skjul på, at aflysningen af den omkring 5000 kvadratmeter store messe, hvor gæsterne kunne se et bredt udvalg af bolig- og livsstilsprodukter, er frustrerende.

- Vi har hele tiden troet på, at vi kunne afholde messen. Messerne er med til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv, hvilket er enormt vigtigt i disse krisetider. Det har vi en forpligtelse til at kæmpe for. Og det er i krisetider, vi som mennesker er mest kreative. Derfor skal vi nu udvikle videre og arbejde frem til endnu stærkere messer i 2021, fremgår det af brevet til udstillerne.

Hvor mange gæster, der havde løst billet til Boligdage.dk, er uvist. Sidste år var besøgstallet til Forum Horsens-messen 4500.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Torsdagens coronatal: Smitten fortsætter opad i Horsens Kommune - nedlukning af sogn truer stadig

Annonce