Annonce
Horsens Posten

Stor opbakning til nye juleinitiativer i Horsens

Det lokale Northern Lights Gospelkor fik hele Igloen til at svinge med julestemning under deres koncert. Foto: Hanne Nielsen
Det var med en vis nervøsitet at arrangørerne bag, Mærk Byen, planlagde aftenarrangementer i Igloen efter butikkernes åbningstider. Men det er gået fint.
Annonce

Horsens: En iglo på Søndergade, en julemusical, et nyt julemarked i Møbelpassagen og gratis aftenarrangementer er bare nogle af de nye juletiltag, som har oplevet stor opbakning fra Horsens-borgerne.

Det har været en lidt anderledes december måned i år i Horsens midtby. I den ene ende af Søndergade er renoveringen stadigvæk i fuld gang, og det betyder, at der stadig er både afspærringer og byggehegn.

Men i den anden ende er den nye belægning klar, og det har åbnet op for nye muligheder for brug af gaden.

Både renoveringen på Torvet og etableringen af en ny plads foran Kuben har betydet, at Horsens Kommune sammen med CityHorsens har været nødt til at tænke nye tanker for, hvordan man kunne skabe julestemning til glæde for byens borgere.

Annonce

En iglo til Søndergade

Et af de mest markante nye juletiltag i Søndergade i år har været Igloen, et 100 kvadratmeter rundt telt udstyret med borde, bænke, skind og lyskæder.

Hver uge i december er der blevet serveret gratis risengrød, afholdt koncerter, spillet julemusical med mere. Derudover er Igloen også blevet brugt til at sidde og hygge sig i tørvejr i en våd december.

Men det var med en vis nervøsitet at arrangørerne bag, Mærk Byen, planlagde aftenarrangementer i Igloen efter butikkernes åbningstider. Kunne det lade sig gøre at få horsensianerne op af sofaen en kold og mørk decemberaften?

Al tvivl er blevet gjort til skamme med en iglo, der gentagne gange er blevet fyldt med juleglade mennesker. Eksempelvis har der flere onsdage været mellem 100-150 mennesker til gratis risengrød og julehistorier fra Komediehuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce