Annonce
Horsens Posten

Streaming med virkeligheden i fokus

Serien "Chernobyl" tager afsæt i en virkelig begivenhed.
Har man lyst til at se en serie, der har afsæt i virkeligheden, kommer her fire anbefalinger.
Annonce
Annonce

Chernobyl:

Kan streames via HBO Nordic

Det sker stadig, at vi hører om de efterdønninger, der er i kølvandet på Chernobyl-ulykken. Efter seriens premiere er der kommet endnu mere fokus på den tragiske katastrofe. Her får du et indblik i, hvad der skete. Miniserie på 5 dele.

Her dramatiseres begivenhederne omkring atomulykken i Tjernobyl i 1986. Historien følger de modige mænd og kvinder, der foretog store opofrelser for at redde Europa fra en ubegribelig katastrofe.

Annonce

The Great

Kan streames via HBO Nordic

Elle Fanning som Katharina den Store

I øjeblikket kan der streames to serier om Katharina, der giftede sig med den russiske kejser Peter d. III. "The Great" er en del anderledes med dens absurde og lettere vanvittige humor. Serien er lavet med et moderne tag. Allerede i introen gøres der opmærksom på, at kun dele af serien er virkelige. Godt skuespil fra Elle Fanning såvel som Nicholas Hoult.

Katharina den Store kommer til Rusland som outsider, og man følger hendes kamp til at blive den længst regerende kvindelige hersker i Ruslands historie.

Annonce

Houdini

Kan streames via CMore

Udbryderkongen Houdini spilles af Adrian Brody

Houdini er nok en af de mest kendte udbryderkonger, vi har haft i historien. Altid velspillende Adrian Brody indtager rollen som Houdini i denne miniserie på to dele. Serien giver et godt indblik i hans spændende liv.

En ung Erich Weiss ser en tryllekunstner, optræde hjemme i sin lille flække i Wisconsin. Han bliver draget af faget, og snart er han en del af truppen i et omrejsende cirkus. Her møder han sin fremtidige kone Bess og skifter navn til Harry Houdini.

Annonce

Tiger King

Kan streames via Netflix

Tiger King har skabt stor debat i USA

Hvad skal vi med fiktion, når virkeligheden overgår fantasien? Det må man sige, at "Tiger King" lever helt op til. Den dokumentariske serie om zooindustrien i USA tager vanvid til nye højder. Når man tror, at nu kan det ikke blive værre, tager Joe Exotic og Carole Baskin den lige et skridt videre. Det hele er så langt ude, at man sidder med følelsen af, at det her må være instrueret.

Dokumentarisk true crime om zoo-indehaveren Joe Exotic. Serien afdækker det dysfunktionelle forhold mellem tigersamleren, Joe Exotic og dyreforekæmperen, Carole Baskin. Mord, kaos og galskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Annonce