Annonce
Horsens Posten

Studievalg: 36-årige Tanja trodser traditioner

Foto: Tanja Rasmussen har søgt ind på den videregående uddannelse til administrationsøkonom i Horsens. Drømmen er at kombinere administrativt arbejde med sin erfaring som social- og sundhedshjælper. Foto: Dania.
Social- og sundhedshjælperen Tanja Rasmussen er en af de mange, som håber at kunne starte på erhvervsakademiet i Horsens efter sommerferien.
Annonce

Horsens:  Tanja Rasmussen har søgt ind på erhvervsakademiet i Horsens. Faktisk søgte hun allerede ind sidste år, men hun ville være helt sikker i sit valg og afslog pladsen som administrationsøkonom-studerende på Erhvervsakademi Dania.

- Men jeg var træt af det sekundet efter, at jeg havde afslået pladsen, for det er det, jeg ville, hedder det i en pressemeddelelse Dania Erhvervsakademi, hvor den 36-årige horsensianer udtaler sig.


Jeg var træt af det  sekundet efter, at jeg havde afslået pladsen, for det er det, jeg ville

Tanja Rasmussen


I mange år har hun arbejdet som social- og sundhedshjælper med fysisk og psykisk handicappede. Men der skulle ske noget andet.

- I mit job er der mange blandede opgaver med både pleje og administration som koordinering, projektstyring osv. Det kan jeg godt lide, lyder det videre fra Tanja Rasmussen, der afsluttede en hf-uddannelse i 2018

Annonce

46 ansøgere til 35 pladser

Den kan nu bruges til at komme ind på uddannelsen til administrationsøkonom på Erhvervsakademi Dania på Holmboes Allé, der ved ansøgningsfristen havde fået 29 ansøgninger på dette studie og 25 ansøgninger på handelsøkonom-uddannelsen.

Tanja Rasmussen håber at kunne bruge uddannelsen til eksempelvis et job som projektleder. Hun overvejer også at bygge en bachelor på. Men først skal hun have svar på, om hun er optaget. Det sker 28.juli.

Dania

Erhvervsakademi Dania udbyder videregående- og efteruddannelser i Grenaa, Hedensted, Hobro, Horsens, Randers, Silkeborg, Skive og Viborg

Der er tale om 25 videregående uddannelser inden for Business, Sundhed, Oplevelse, Marketing, Teknologi og Administration

Der er 2500 fuldtidsstuderende på Dania. 300 er internationale studerende

Derudover er 2700 deltidsstuderende på efter- og videreuddannelse via Dania Erhverv

Erhvervsakademi Dania blev officielt indviet 1. januar 2009 og har 190 fuldtidsansatte medarbejdere.

I alt havde 46 ansøgere valgt administrationsøkonom-studiet som førsteprioritet i Horsens og Viborg, men der er kun 35 pladser tilgængelige.

Erhvervsakademi Dania havde i øvrigt ansøgerrekord.  2.864 søgte ind på det jyske erhvervsakademi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Årets bogfest udsat

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Tre haver byder indenfor

Horsens Posten

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Horsens Posten

Se kortfilm i campingvogn

Horsens Posten

Horsens Kommune melder ud: Herfra gælder kravet om mundbind i busserne

Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Horsens Posten

Mundbind er blevet et krav: Mange havde dem allerede på fra morgenstunden - andre var gået forgæves

Horsens Posten

Mini med maxi køreglæde

Annonce