Annonce
Horsens Posten

Sundhedshus inviterer atter til messe - tilbyder gratis råd og vejledning til et sundere 2020

11. januar byder Sundhedshuset på Grønlandsvej på gratis sundhedsmesse. I år bliver det blandt andet med gæstedeltager, familierådgiveren Lola Jensen. Arkivfoto: Mette Mørk
11. januar er der gratis messe i Sundhedshuset. I år gæster blandt andre familievejleder Lola Jensen arrangementet, hvor over tyve messedeltagere står klar med diverse sundhedsråd til de fremmødte.
Annonce
Annonce

Foredrag

Også patientforeninger vil være repræsenteret på dagen, og foruden husets øvrige beboere finder man desuden en række eksterne firmaer og aktører. Der vil være mere end 20 deltagere i form af blandt andet Svaneapoteket, fod- og fysioterapeuter, fitnesskæderne Fit & Sund samt ButterFly Fitness og firmaer, herunder High on Juice med flere.

Familievejleder Lola Jensen gæster blandt andet messen med foredraget ”Hverdagens rutiner sat på en humoristisk spids. Job, familie, børn - at få det til at hænge sammen”. Og Christa Skelde, tidligere massør og nu en del af den politiske scene i byen for Venstre samt indehaver af firmaet Christa Skelde Personal Performance, giver råd om at balancere sit privat- og arbejdsliv uden om stressfaktorer.

Der er gratis adgang til sundhedsmessen og gratis parkering i Sundhedshusets parkeringshus, som man finder på første sal.

Horsens: Horsens Sundhedshus' årlige messe har efterhånden en håndfuld år på bagen.

Og endnu engang står man klar med et arrangement. Denne gang 11. januar i tidsrummet kl. 11-14.

Det kommer til at foregå fra domicilet på Grønlandsvej 1, hvor temaet i år er "Familie og hverdag".

- Sundhedshusets beboere vil præsentere dig for, hvordan de kan være med til at gøre din hverdag bedre og sundere, lyder det blandt andet på Facebook fra arrangøren Horsens Sundhedshus.

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce