Prisstigninger på mad, vand, varme og el presser lokale handlende, avisen har talt med. Her er deres løsning på den store udfordring.
Copy link address
Line Kyed liky@horsens-folkeblad.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Byens erhvervsdrivende fortæller, at krisen presser priserne og udgifter i vejret i en sådan grad, at de nu føler sig yderst udfordret. Foto: JFM -
Eoin Magill Madsen er indehaver af Granbar, Café Gran og restaurant Møhr (snart Gran Social) og har besluttet sig for en prisregulering for at få sine spisesteder igennem de mange stigende priser, som hans forretning oplever lige for tiden. Det skal ske via et tillæg, som han satser på, bliver midlertidigt. Arkivfoto: Mads Dalegaard -
I maj i år overtog Brian Petersen (billedet t.v.) Leos Fisk og Vildt i Hestedamsgade og regnede her med kort derefter at kunne ansætte en medarbejder på deltid. Men med de stigende udgifter og varepriser er han nu i stedet nødsaget til at rende ekstra stærkt for at få tingene til at hænge sammen. Arkivfoto: Line Kyed -
Indehaver af Nørregades Slagter, Annemette Birgitte Olsen, kalder situationen for frygtelige tider, som hun forsøger at komme bedst muligt igennem ved blandt andet at tømme sine kølediske hver aften og slukke dem natten over. Arkivfoto: Line Kyed -
Købmand Jens Christian Sørensen, Let-Køb, lægger ikke skjul på, at det er hårde tider. Alligevel har han ikke lyst til at lade kunderne betale den største pris. Arkivfoto: Marianne Husted