Annonce
Horsens Posten

Tænk at det kan være så spændende at være kontorassistent

Freise Cramer Foss og Adelina Høst Johnsen har allerede gjort sig tanker om, hvad de gerne vil være, når de bliver voksne. Foto: Marianne Husted

Horsens: Det er faktisk et spændende job at være kontorassistent.

Det havde fire piger i 6. A på Dagnæsskolen, som Horsens Posten talte med, ikke lige forestillet sig, da de fik at vide, at klassen fik besøg af Dorthe K. Rasmussen fra arkitektfirmaet RUM i Horsens.

Og det er i hvert fald ikke lige den uddannelse, der har stået øverst på deres hitliste.

Annonce

- En kontorassistent laver mange flere spændende ting, end jeg troede, siger Martina Kristensen.

De har også taget det til sig, at Dorthe K. Rasmussen har prøvet mange forskellige job i sit arbejdsliv.

- Det er så anderledes og spændende alt det, hun har prøvet, siger Mille Vesterholm.

Martina Kristensen og Mille Vesterholm synes godt om en dag, hvor det sædvanlige skoleskema er erstattet med besøg udefra. Foto: Marianne Husted

Adelina Høst Johnsen kalder det inspirerende at høre om alt det, deres gæst har prøvet.

- Det der med at style ting kunne være vildt spændende, siger hun, mens Freise Cramer Foss giver udtryk for, at det i det hele taget er sjovt at have en anderledes dag i skolen, hvor hun og kammeraterne kan hente inspiration til deres fremtid.

Martina Kristensen, Mille Vesterholm, Freise Cramer Foss og Adelina Høst Johnsen har  allerede gjort sig tanker om, hvad de gerne vil lave som voksne.

Mille Vesterholm vil gerne uddanne sig til noget, hvor hun kommer på fjernsynet. Martina Kristensen ved, at det skal være noget kreativt, måske indretningsarkitekt. Freise Cramer Foss, 13 år, elsker at glæde folk med at lave mad, så kok kunne være en mulighed. Og Adelina Høst Johnsen vil gerne være advokat og være med til at løse spændende sager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce