Annonce
Horsens Posten

Teaterfestival får ny programchef

Adelaide Bentzon er ny programchef for Horsens Teaterfestival. Festivalen 2020 foregår den 18.-20. september. Foto: Horsens Kommune
Annonce

Horsens: Horsens Teaterfestival får ny programchef.

Koreograf og iscenesætter Adelaide Bentzon skal de kommende to år skal tegne festivalens kunstneriske profil og sætte gang i nyskabende formater, der skal lægge op til refleksion og debat.

- Horsens er en levende og nyskabende kulturby, og derfor ligger det helt i tråd med kommunens dna at ændre festivalens struktur ved at ansætte en kunstner, som kan være med til at udvikle festivalen og vores kulturliv, siger Lasse Schuleit, kultur- og eventchef i Horsens Kommune.

Adelaide Bentzon kommer til festivalen med et ønske om at gøre moderne kunst let tilgængelig. Hun vil i 2021 arbejde med temaet 'Ukendt land'.

- Jeg glæder mig til at blive en del af det hold, der hvert år tilrettelægger den fejring af scenekunst for børn og unge, som Horsens Teaterfestival er, siger hun.

Adelaide Bentzon er uddannet koreograf og er kunstnerisk leder af performancegruppen Liminal.Hun tiltræder stillingen som programchef den 1. september 2020 og skal planlægge festivalerne i 2021 og 2022 sammen med projektkoordinator Iben Høgh Grøftehauge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Farvespil i Galleri Progres

Horsens Posten

Årets bogfest udsat

Annonce