Annonce
Horsens Posten

Ti spørgsmål til Merethe: Det bedste er at få kunder til at smile

Det er altid tilladt at komme ind at kigge og give sig god tid hos Kloster frøknerne. Det er vigtigt for Merethe Hviid, at de altid bliver mødt med et "hej" og et "velkommen". Foto: Marianne Husted
Merethe Hviid, indehaver af Kloster frøknerne, har taget plads bag disken og besvarer ti faste spørgsmål fra Horsens Posten.

Horsens: Det er en glad Merethe Hviid, som tager imod i Hospitalsgade 6, som modeforretningen Kloster frøknerne flyttede til 1. august.

- Det er den bedste beslutning, jeg har taget, siger indehaveren gennem fire et halvt år.

Omkring 100 kom og hilste på, da butikken havde første åbningsdag på den ny adresse. Alle naboer i gaden har også været inde og hilse på i den nyrenoverede butik og byde velkommen til Hospitalsgade.

Annonce

- Vores kunder er bare så søde, og deres opbakning er jeg meget taknemmelig for, siger Merethe Hviid, som i denne uge besvarer ti spørgsmål i Horsens Postens serie "Bag Disken",

Hvorfor blev du detailhandler inden for mode?

Jeg har altid elsket at have med mennesker at gøre. Det ligger naturligt for mig med kundeservice. Det giver selvtillid at være godt klædt på fra inderst til yderst. Jeg har tidligere beskæftiget mig med tekstil og er altid gået op i høj kvalitet.

Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

Det er, når kunder giver udtryk for, at de er glade for mine råd og min vejledning.

Hvad ville du gerne lave, hvis du en dag skulle skifte job?

Jeg ville blive ved med at have med mennesker at gøre. Jeg kan li' at være der for mine kunder, min familie og for andre.

Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

Jeg er god til at lytte. Jeg behøver ikke sætte mig selv i centrum og har det godt med at skabe succes gennem andre.

Hvordan slapper du af?

Det gør jeg ved at gå en tur eller ro en tur på vandet. Man bliver glad af frisk luft.

Hvem vil du helst være isoleret med på en øde ø?

Helt klart min mand Michael og vores sønner Christian og Peter på 15 og 19 år. Vi er gode til at tage på ture, hvor det bare er os, og hvor vi laver absolut ingenting. Det giver tid til ro og nærvær. Vi har ikke den store udlængsel eller lyst til at afsøge de fjerneste kroge.

Hvem hører til blandt dine idoler?

Jeg har ikke noget egentligt idol. Jeg er jo bare sådan en pige fra landet på Djursland. Jeg lærte, at der skulle løbes, når det gik ligeud. Men jeg værdsætter mennesker, der sætter sig ud over sig selv og evner at være nærværende, og som besidder menneskelig indsigt.

Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene bruges til?

Måske en stor gave til mine børn, måske en materiel ting til mig selv og noget, der ville lette min hverdag. Men ellers skulle livet fortsætte som vanligt.

Hvordan ser en god dag ud for dig?

Den bedste dag er, når jeg får kunder til at smile. Sådan har jeg altid haft det. Også da jeg var selvstændig sælger inden for elektronik og optik.

Ting, som vi ikke vidste om dig?

Jeg har løbet tre maratonløb og adskillige halvmaratonløb, men fødderne kan ikke længere holde til det. Nu løber jeg ture på fem-syv kilometer og slutter om vinteren med at dyppe mig i Horsens Fjord. I mine unge dage tog jeg en guideuddannelse hos Spies og blev skiguide i Østrig. Siden har jeg blandt andet uddannet mig til coach.


Jeg har altid elsket at have med mennesker at gøre.

Merethe Hviid
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce