Annonce
Horsens Posten

Tilbud fra avisen: Gratis Drive-in Bio i Horsens

Mille Dinesen spiller hovedrollen i "Jagtsæson" og får selskab af Stephania Potalivo og Lærke Winther. PR-foto
Sydbank, Horsens Posten og Classic FM fejrer Forår, Frihed og Fællesskab
Annonce

Horsens: Trods gigantiske udfordringer under Corona-epidemien og voldsomme omvæltninger for hver enkel borger, har vi stået sammen og vist, hvad det vil sige at være dansker. Vi har været ansvarsbevidste, sprittet hænder og holdt afstand - og det skal vi fortsat.

Men når dagene bliver lysere, bøgen springer ud, og solen skinner, begynder vi at længes efter at kunne komme ud og være sammen med andre mennesker om fælles oplevelser.

Derfor inviterer Sydbank, Horsens Posten og Classic FM til gratis Drive-in Bio i Horsens.

Her sidder man trygt og godt i sin egen bil, mens man bliver underholdt med en god film på det store lærred.

Annonce

Glæd dig til "Jagtsæson"

Vi viser filmen ”Jagtsæson” med Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo i hovedrollerne, så der er dømt god underholdning, der får smilet frem, og som skaber en hyggelig stemning.

Der er gratis adgang, men begrænset plads. For at få del i de gratis billetter skal man lytte med på Classic FM eller tjekke Classic FMs Facebook side.

Det er ikke muligt at købe mad og drikke på pladsen, så det er god idé i stedet at støtte de lokale handlende, og selv medbringe forsyninger til hygge i bilen.

Sydbank, Horsens Posten og Classic FM afholder gratis Drive-in Bio torsdag d. 28. maj ved Dyreskuepladsen, Hattingvej 6 i Horsens. Tidspunkt og andre praktiske forhold findes på www.classicfm.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce