Annonce
Horsens Posten

To sideveje til Schüttesvej lukkes fra torsdag

To veje bliver lukket i forbindelse med udvidelsen af Schüttesvej. Man kan få meddelelser om vejarbejdet tilsendt som sms på "Kom Schuttesvej" til 1910. Illustration: Horsens Kommune
Annonce

Horsens: Adgangen fra Schüttesvej til Åbjergskovvej og den østlige del af Lovbyvej bliver lukket af. Det sker af hensyn til sikkerhed og afvikling af trafikken, mens der arbejdes med udvidelsen af Schüttesvej.

Fra torsdag den 10 september vil det ikke være muligt for bilister at dreje fra Schüttesvej ind på Åbjergskovvej samt ind på den østlige del af Lovbyvej (ved gymnasiet).

- Efter at vi er gået i gang med vejarbejdet på Schüttesvej, er smutvejskørslen fra Schüttesvej og ind på den østlige del af Lovbyvej steget kraftigt, og det giver i perioder kø i kvarteret omkring Studentervænget, udtaler Allan Lyng Hansen, afdelingschef i Affald og Trafik i Horsens Kommune, i en pressemeddelelse.

Derfor bliver vejen lukket lidt tidligere, end det var planlagt.

Annonce

Nyt lyskryds

Fra torsdag bliver det nye lyskryds ved Lovbyvej og Silkeborgvej tændt, og det skal sammen med vejlukningen sikre en bedre afvikling af trafikken fra kvarteret.

Er man i bil, og skal man i Åbjergskoven, skal man  ud på en omkørsel ad enten Hattingvej, Ny Hattingvej og Stationsvej eller en omkørsel ad den vestlige del af Lovbyvej rundt om søen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Annonce