Annonce
Horsens Posten

Torben var figurmaler i England - i dag er han landet tilfreds i butik Gaming N Gadgets

Torben Schnoor er butiksbestyrer hos den nye spilbutik Gaming N Gadgets i Hospitalsgade. Her forener han interessen for spil med arbejde. Foto: Line Kyed
Torben Schnoor fra butik Gaming N Gadgets er vild med spil. Han er kendt fra blandt andet Gamestop, men har også erhvervet sig som brætspils-firgurmaler i Nottingham.
Annonce

Horsens: Han er detaljens mand - både når der skal købes nye varer til butik Gaming N' Gadgets i Hospitalsgade, og når han maler figurer til brætspil, som er et af hans specialer.

Men Torben Schnoor, 47, er også meget andet - en glad familiefar og ægtefælle, og så har han overvundet sin store generthed. Horsens Posten har mødt ham bag disken til en snak ud fra 10 spørgsmål.

1. Hvorfor blev du daglig leder af Gaming N Gadgets?

- Jeg er vild med spil og kundekontakt, har været ansat i Gamestop i Horsens sammenlagt i 15 år. Efter en tur til Aarhus, hvor jeg arbejdede i hobby- og rollespilsbutikker, blev jeg igen ansat i Gamestop her i Horsens - denne gang som butiksbestyrer. Da muligheden så igen bød sig i år for at komme til at arbejde med spil her i byen, kunne det ikke være bedre. 

2. Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

- Arbejdsmæssigt har det været, efter så kort tid med Games N' Gadgets i byen, at butikken opnåede en tredjeplads til Cityprisen i år. Det blev jeg virkelig glad for. Derudover at mine to børn, Gry og Emil på fem og 10 år, værdsætter mig.

3. Hvad ville du gerne lave, hvis du en dag skulle skifte job?

- Jeg vil nok altid søge at stå i butik, men jeg ville finde noget, der har min interesse. Jeg har prøvet rutinearbejde. Det giver ikke arbejdsglæde.  At købe og sælge brugte ting ville være et fedt koncept for mig.

4. Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

- Det er lidt sjovt med mig, men når tingene ikke lige er med mig, vender situationen sig altid til slut, og det hele bliver godt igen.

5. Hvordan slapper du af?

- Jeg er slet ikke handyman, men alligevel kan jeg godt lide at lave noget fysisk arbejde - sætte en reol op, slå græs hjemme ved huset i Torsted eller male figurer til brætspil.

6. Hvem vil du helst være fanget med på en øde ø, hvis du ikke må tage din familie med?

- Så skulle det være sammen med min gamle kammerat Uffe.  

7. Hvem hører til blandt dine idoler?

- De mennesker, der forstår at være ydmyge, selvom de har ansvar. Man skal ikke være hævet over de mennesker, man repræsenterer. Barack Obama er et godt eksempel, synes jeg. Han er helt fantastisk.

8. Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene bruges til?

- Man kan jo egentlig hurtigt fyre en million af. Jeg tror faktisk, jeg ville sætte huset i stand eller betale huslån og så videre ud og føle den frihed, det ville kunne give.

9. Hvordan ser en god dag ud for dig?

- En weekend, hvor børnene kommer ind i sengen, og vi bare ligger der og griner og fjoller. Min hustru Rikke er sygeplejerske og har derfor nogle gange weekendvagter, og jeg arbejder jo også nogle gange i weekenderne. Derfor er det skønt, når vi har fri og bare kan være sammen som familie.

10. En ting, som vi ikke vidste om dig?

- Jeg har været meget genert, selvom man ikke skulle tro det. Og så har jeg i 1993-1996 boet i Nottingham, hvor jeg arbejdede som figurmaler hos firmaet Games Workshop. Her malede jeg figurer til brætspil. Jeg har tidligere deltaget i figurmale-konkurrencer i Aarhus og også opnået at vinde nogle gange. Det er sjovt og kræver præcision. Så også her smeltede hobby og arbejde sammen for mig.

Torben Schnoor arbejdede som ung i tre år som figurmaler i England hos firmaet Games Workshop. Her er et af hans værker, der kunne tage op til halvanden måned at male. Foto: Torben Schnoor
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Horsens Posten

Mette Frost og den nærmeste familie blev ramt af corona: Så sad jeg pludselig derhjemme med slægtsforskning og en bog

Annonce