Annonce
Horsens Posten

Traditionsrig bygge-udstilling udskydes: Ny åbningsdato lægges fast i næste uge

Syv byggefirmaer leverer hver sit hus i Horsens Bygger-udstillingen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Arrangøren og de involverede byggefirmaer finder frem til en ny åbningsdato på et telefonmøde i næste uge.
Annonce

Horsens: Tusindvis af mennesker valfarter hver påske til en bestemt vej i Horsens for at tage del i åbningsugen af Horsens Bygger. Den traditionsbundne husudstilling kommer også i år til at stå klar til snorklip skærtorsdag, som rutinen foreskriver, men ikke desto mindre må årets indvielse vente.

Det bebuder arrangører Alex Mandrup Paulsen, der på grund af coronavirussen har set sig nødsaget til at rykke årets udstilling.

- Jeg holder et telefonmøde i næste uge med alle byggefirmaerne, vel vidende at udstillingen bliver flyttet. Her planlægger vi, hvor den flyttes hen, siger Alex Mandrup Paulsen, der ejer EDC Ejendoms Centret i Horsens.

Årets Horsens Bygger-udstilling, der er den ottende i træk, består i syv huse, der er opført i Provstlund. Bag husene står lokale og mindre lokale byggefirmaer, der på hver sin vis giver deres bud på et moderne parcelhus.

Alex Mandrup Paulsen holder i næste uge et møde med byggefirmaerne for at finde frem til en ny åbningsdato. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Opsparer et behov

Det plejer at være lidt af et tilløbsstykke, når husene åbner dørene for nysgerrige sjæle i påsken.

Her i avisen har Alex Mandrup Paulsen tidligere fortalt, hvordan det for mange besøgende er blevet en fast påsketradition at besøge Horsens Bygger. Han er dog ikke bange for, at udstillingen mister sin loyale skare af gæster, blot fordi åbningsugen flyttes.

- Jeg tror, at når man bliver isoleret derhjemme, så opsparer man et behov for at komme ud og blive luftet, når vi kommer vi ud på den anden side, siger Alex Mandrup Paulsen.

Udstillingen foregår normalt fra april til oktober, og på grund af den forsinkede indvielse vil der formentlig blive rådet bod i slutningen af udstillingsperioden, anslår ejendomsmægleren.

- Vi forlænger nok udstillingen i den anden ende, siger Alex Mandrup Paulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce