Annonce
Horsens Posten

Travlt med penslen: Børnetøjsbutik har brugt tiden på at renovere

Simone Vester, der normalt står for butikken i Vejle, Caroline Flintegaard, der tager sig af webshoppen og bagerst indehaver Helle Carstensen hygger sig med hinanden, mens de har pænt travlt med at få ekspederet ordrer hos Huset no10. Foto: Marianne Husted
Helle Carstensen har brugt corona-tiden til at få renoveret sin børnetøjsbutik i Jessensgade. Samtidig har hun haft så travlt i webbutikken, at personalet ikke har været hjemsendt.
Annonce

Horsens: Hos Huset no10 har indehaver Helle Carstensen benyttet nedlukningen siden 23. december til at få renoveret børnetøjsbutikken i Jessensgade. Det er hendes mand, som ved siden af sit arbejde som ingeniør har haft travlt med at svinge malerpenslerne.

Gulvet er blevet forårsgrønt med en epoxymaling, som kan bruges oven på beton og trægulve. Alle væggene har fået frisket den lyse farve op, mens Helle Carstensen og hendes to ansatte  har sørget for, at tøj, sko og tasker i pasteller lyser op på  nye og gamle hylder.

- Nu mangler vi bare kunderne, siger Helle Carstensen, som nyder at betjene de mange børn, når de sammen med deres forældre træder ind i butikken.

Butikken har fået den helt store omgang med nyt epoxy-grønt forårsgulv. Foto: Marianne Husted

- De er bare så umiddelbare og glade. Inden coronaen ramte os, gav de gerne krammere, fortæller hun.

Huset no10 har både en voksen- og børnetøjsbutik i Jessensgade. Derudover en børne- og voksentøjsbutik i Vejle og en webshop.

Annonce

Ingen sendt hjem

Helle Carstensen har ikke behøvet at sende sine ansatte hjem endnu. Der har været nok at se til i webshoppen.

- Vi pakker varer frem til klokken 13.30, og så bliver pakkerne sendt ud med GLS, siger hun, der selv sørger har opgaven med at få lagt tøj og tilbehør på Instagram og at få dem oprettet i systemet, siger hun og tilføjer, at folk også kan komme og afhente det bestilte tøj ved døren.

Helle Carstensen i den nyristandsatte børnetøjsbutik, Huset no10. Foto: Marianne Husted

Det er gået godt med at få afsat vintertøjet, og hun har derfor ikke tøvet med at bestille forårsvarer hjem, hvad de mange endnu uudpakkede kasser i butikken er et synligt udtryk for. Også i vinduesudstillingen har forårsmoden afløst vintertøjet.

- Men vi glæder os til at se kunderne ingen, siger hun, der som alle andre har måttet indstille sig på, at det sker først den 1. marts.

Helle Carstensen ser også frem til, at gågaden igen blive fyldt med mennesker.

- Vi har fået Danmarks flotteste gågade. Jeg glæder mig over den hver eneste dag, siger hun.

Foråret er rykket ind hos Huset no10. Nu venter de på, at kunderne kan komme ind at nyde den renoverede butik. Foto: Marianne Husted

Hun overvejer nu, om også voksenbutikken skal have den store forårsomgang med malerpenslen, selv om det betyder en større omrokering af varerne. Hendes mand er i hvert fald klar til at gå i gang, kan hun fortælle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Horsens-borgmester glæder sig over lempelser - men havde håbet og troet på mere

Horsens Posten

Jublende citychef: Det bliver som at lukke køerne ud på græs

Horsens Posten

En dobbelt danmarksmester, to dygtige fodboldtrænere og enhver svigermors drøm: Unge horsensianere hyldet hver for sig

Annonce