Annonce
Horsens Posten

Tre årtier med Stanley - indehaver bruger nedlukning på forbedringer og webshop

Butiksindehaver Kim Tindbæk har valgt at bruge nedlukningen på et ansigtsløft til sin forretning Standley & Co. Foto: Line Kyed
Butik Stanley på Søndergade har gang i en større renovering og derudover opbygning af forretningens første webshop. Indehaver Kim Tindbæk siger, det handler om at sende et positivt signal til kunderne om, at det hele nok skal gå trods corona-benspænd.
Annonce

Horsens: - Vi bygger om. Glæd jer til Stanley 3.0.

På vinduerne hos butik Stanley & Co på Søndergade er indehaver Kim Tindbæk i fuld gang med at renovere sin forretning. Gulve, lofter, vægge og en disk i brunt læder. Det hele bliver gennemgået og fornyet.

Idéen til ombygning og til det, Kim Tindbæk kalder for et helt nyt butiksansigt, fik han, da de gældende restriktioner 13. januar blev forlænget til i første omgang at gælde indtil 8. februar.

- Med den meddelelse gik jeg i gang med at planlægge butikkens renovering. Det kom ligesom til mig. Jeg tror, det er meget vigtigt at signalere positivitet - at vi nok skal komme igennem det her. Det vælger jeg at gøre ved at lave butikken om, så den ser mest muligt indbydende ud for kunderne, når vi atter må åbne, forklarer han.

Annonce

Webshop med fruen

Kim Tindbæk har indtil videre haft sin forretning helt lukket ned. Heller ikke salg fra nettet har han benyttet sig af, for butikken har ikke haft en webshop at kunne læne sig op ad.

Men det får den om cirka en måneds tid, fortæller Kim Tindbæk nu. Det bliver en fælles webshop med hustruen Charlotte Tindbæk, der driver butik Seeds et par husnumre fra Stanley & Co.

- Charlotte og jeg har længe talt om en webshop - også længe inden corona satte ind. Vi vil gerne lave den sammen, så man både vil kunne købe herre- og børnetøj på siden. Vi synes, det kunne være fedt og forventer, den er færdig om en måned sådan cirka, siger han.

Annonce

Fra otte til 21

Kim Tindbæk forklarer, at han derfor har rigeligt at tage sig til, selvom der ikke er en eneste kunde eller handel at tage sig af. Lige nu arbejder han med forretningens udtryk, mens der om aftenen bliver købt ind til efteråret.

- Der er tale om arbejdsdage fra klokken otte til 21. Jeg har rigeligt at lave, og det er rart, når butikken alligevel skal holde lukket, siger han.

Det er 10 år siden, hans butik sidst fik den helt store renovering. Tidspunktet for ansigtsløftet synes han særdeles godt om.

- Jeg tror, det i den her tid er et vigtigt signal at sende til omverdenen, mener Kim Tindbæk, der i april 2020 skulle have fejret sin forretnings 30-års fødselsdag.

Annonce

På et andet tidspunkt

30-års fejringen har indehaver og kunderne til gode. Kim Tindbæk har ingenlunde opgivet den, understreger han.

- Det skal nok blive godt igen, tænker jeg da. Nu bliver rammerne i forretningen i hvert fald helt perfekt til en fejring.

Han er glad for ikke at være en helt ny aktør på markedet. Men alligevel kan corona-nedlukningen mærkes, forklarer han.

- Det er helt klart en fordel at have en række år på bagen som forretningsdrivende, for den her efterhånden lange periode har betydet nul omsætning for mig.

- Jeg håber naturligvis på, vi snart kan åbne igen. Og i mellemtiden tænker jeg på, at de varer, der lige nu er pakket ned, stadig er topaktuelle. Varerne blev leveret i december og ment til at dækker helt frem til begyndelsen af foråret. Derudover er jeg sikker på, vi får et interessant vinterudsalg med rigtig gode priser. Og så er der lige julegavebytning og så videre. Der er mange ting, vi ikke har kunnet. Jeg glæder mig helt vildt til det hele og til at møde kunderne igen, siger han.

Kim Tindbæk har måttet hjemsende sine to ansatte grundet corona-nedlukningen.

Indehaver af Stanley & Co, Kim Tindbæk, satser på at åbne med en gennemrenoveret forretning, når restriktionerne bortfalder, og detailhandlen atter må låse butiksdørene op. Dertil lægger han an til at fejre forretningens 30-års fødselsdag, når det igen er forsvarligt. Foto. Line Kyed


Det skal nok blive godt igen, tænker jeg da. Nu bliver rammerne i forretningen i hvert fald helt perfekt til en fejring. Det er en fordel at have en række år på bagen som forretningsdrivende, for den her efterhånden lange periode har betydet nul omsætning for mig.

Kim Tindbæk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

En dobbelt danmarksmester, to dygtige fodboldtrænere og enhver svigermors drøm: Unge horsensianere hyldet hver for sig

Annonce