Annonce
Horsens Posten

Tre koncerter: Kulisselageret tager temperaturen på den danske musikscene

Chris Grey sætter punktum for Spil Dansk Ugen med en god omgang blues. Foto: Inger Andersen
Uge 44 er Spil Dansk Uge. På Kulisselageret kan man opleve tre aftener med ny, dansk musik.
Annonce

Horsens: Uge 44 står i den danske musiks tegn. Det betyder hele tre aftener med aktuel dansk musik på Kulisselageret i Horsens.

Esben Kronborg, lokal sangskriver, lægger ud torsdag den 29. oktober sammen med to andre kunstnere under titlen:  "Sange fra kanten". Det skal afspejle den musikalske åre, som opstår med afsæt uden om den etablere musikindustri - også geografisk.


Sange fra kanten skal afspejle den musikalske åre, som opstår med afsæt uden om den etablere musikindustri.

Kulisselageret


Der bliver også lejlighed til at opleve albumaktuelle singersongwriter Ida Wenøe, som  er opvokset i Træden ved Brædstrup samt nordjyske Ginne Marker, som netop er blevet belønnet med hele to "Carl Priser" som årets talent og årets komponist af jazz. Koncerten starter kl. 20.

Annonce

Patina

Patina leverer den 30. oktober  dansksproget indie-pop med klare referencer til 80'ernes synth-æstetik og uhyggeligt catchy omkvæd. Bandet vandt P3s karrierekanonen i 2019, tog med Alphabeat på tour i foråret indtil lockdown og var nomineret til P3 Gulds Talentpris.

Koncerten begynder  kl. 21.

Annonce

Chris Grey & The Bluespand

Spil Dansk ugen slutter søndag den 1. november med blues anno 2020. Bluesen er den gennemgåede blå tråd i et  genremix mellem funk, soul, rock, roots og mere funk igen. Koncerten med Chris Grey præsenteres af foreningen BluesKartellet. Den går i gang kl. 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce